Mila's Creaties Met de hand geschilderde en gegraveerde trouwcadeaus en producten!

Mila's Creaties Mila's Creaties
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mila's Creaties Vraag informatie aan
Jan van Kanhof 13
2202 VL Noordwijk

Enveloppenkisten, trouwkisten, ringenkistjes en meer!

Alle producten van Mila's Creaties worden geschilderd of gegraveerd naar jullie wensen. Op deze manier ben je er zeker van dat je een uniek product hebt wat perfect bij jullie dag past! 

Hieronder zie je een overzicht van enkele producten die ik veel verkoop. Maar ik werk ook volledig in opdracht. Wil je dus iets anders beschilderd of gegraveerd hebben, neem dan contact op om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen. 

Enveloppenkist / Trouwkist

De enveloppenkist / trouwkist wordt met de hand beschilderd aan de hand van het trouwkaartje of een aangeleverde afbeelding. Tevens is het mogelijk om een foto van het bruidspaar op de kist te laten schilderen (maat L en groter). Wordt de trouwkist als enveloppenkist gebruikt, dan is het mogelijk om een gleuf in de deksel aan te laten brengen.

Wat je wensen ook zijn, we gaan samen aan de slag om een ontwerp te maken wat aan jullie wensen voldoet!

Een trouwkist is in verschillende maten en categorieën decoratieniveaus leverbaar. Ook grote houten kisten (formaat dekenkist/speelgoedkist) kunnen beschilderd worden. 

Ringenkistje

Een uniek detail op je bruiloft is een ringenkistje van Mila’s Creaties. Het ringenkistje wordt volledig naar jullie wensen beschilderd en gedecoreerd. Door samen een ontwerp te maken, ben je er zeker van dat het ringenkistje precies past bij jullie stijl en wensen. In het kistje zit afhankelijk van het gekozen model een kussentje of rolletjes van vilt, zodat jullie trouwringen veilig bewaard kunnen worden. 

Wil je afbeeldingen van je trouwkaart terug laten komen. Of juist een heel ander soort afbeelding? Geef je wensen qua ontwerp, kleuren en afbeelding door en ik ga met liefde voor je aan het werk!

Een ringenkistje is leverbaar in 3 modellen en 3 decoratieniveaus. 

Gegraveerde glazen

Champagneglazen met een gravering van jullie namen en details van jullie trouwkaart... Dat kan geregeld worden. Afhankelijk van het type afbeeldingen van het trouwkaartje en jullie wensen, maak ik een uniek ontwerp. De glazen worden met de hand gegraveerd. 

Andere gegraveerde producten

Op verzoek graveert Mila’s Creaties ook andere gegraveerde producten zoals waxinelichthouders, fotolijsten, karafsets, snoeppotten, spiegels, vazen... Vrijwel alles van glas is mogelijk. Deze andere gegraveerde producten kunnen voorzien worden van een logo, tekst of andere afbeelding naar keuze. 

Geboortes, doop en rouw

Een uniek en persoonlijk aandenken kan ook op anderre momenten in het leven van toegevoegde waarde zijn. Ik schilder en graveer ook diverse andere producten die geschikt zijn voor andere gelegenheden. Op zoek naar een persoonlijk cadeau bij een geboorte of doop, dan heb je echt iets unieks in handen met een beschilderd geboortestoeltje, een geboortekist of een beschilderde speelgoedkist.

Maar helaas bestaat het leven niet alleen uit feestjes. Met veel liefde en aandacht beschilderd ik kistjes ide gebruikt worden om de herinneringen aan dierbaren te bewaren. Ik werk aan de hand van jouw wensen. Samen maken we een ontwerp wat past bij jou en de persoon van wie je afscheid hebt moeten nemen. Ook graveer ik herinneringskaarsen waarin een afbeelding, naam en data, en eventuele extra tekst opgenomen kan worden in het ontwerp.

Samengevat..

Ben je op zoek naar een uniek handbeschilderd of gegraveerd product wat met liefde en aandacht vervaardigd wordt, neem een kijkje op mijn website. Of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ga graag voor je aan de slag. 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jacqueline

Op 12 sep 2018

Een echt aanrader!! Wij zijn de winnaar van de Facebook actie hebben een gratis trouwkist gewonnen! We hebben hem zojuist ontvangen, hij is ontzettend gaaf geworden! Echt handwerk en met een bijzonder handgeschreven kaartje. Bedankt Mirjam.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation