Marie-José Swolfs

(2)

Beoordeel

Bruidsmode & Couture

Persoonlijk - Betrokken - Creatief

Bruidsmode is een bijzonder product, daar is het team van Marie-José Swolfs Bruidsmode van overtuigd. Alle trouwjurken, klassiek of modern, zijn vervaardigd uit de fijnste stoffen, met de grootste zorg. Jouw bruidsjurk wordt perfect op maat gemaakt in eigen atelier. Je vindt bruidsjurken en avondjurken in onze collectie van de merken SinceritySweetheartSan PatrickDessyEnzoani, Blue by EnzoaniLillian WestCallistaModecaCreations of LeijtenDisney by Alfred AngeloBeautiful en Affinity by ladybird. Zit jouw droomjurk er niet bij, maar weet je wél wat je wilt? Dan passen we de japon in eigen atelier aan naar jouw persoonlijke wensen. Het is ook mogelijk om een eigen creatie te laten ontwerpen. Een trouwjurk naar ieders smaak en voor elk budget. Naast een uitgebreide collectie bruidsjurken heeft Marie-José Swolfs Bruidsmode alle accessoires in huis om je outfit af te maken: schoenen, lingerie, (haar)sierraden en sluiers. Ook feestkleding voor de bruidsgasten of (schoon)moeder van de bruid mag niet ontbreken.

013-5440704

Adres: Nassauplein 9 A 5046 PA Tilburg

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Jacky

5

op 06-09-2018

Fantastisch geholpen, ze dachten echt mee en stelde mij op mijn gemak. Ik had niet verwacht dat ik meteen al een jurk zou vinden, maar met hun hulp is het toch gelukt! Echt super!!!

Bianca

5

op 14-06-2018

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Na meerdere pasbeurten van ons als twee bruiden mochten we de bruidskleding eindelijk aan iedereen showen. Wat hebben we een hoop complimenten gehad over hoe we er uit zagen. Voor ons was het van af het begin duidelijk de een in een broek en de andere in een jurk/rok maar wel in dezelfde kleur(en). Samen met hulp van Marie-José kwamen we tot een prachtig resultaat. Natuurlijk wilde we dat ook ons bruidsmeisje zou stralen. Ze hebben aan de hand van een foto haar jurkje gemaakt en dezelfde kleuren van ons en de band met bloem kwamen ook terug in haar jurkje. Wat voelde ons bruidsmeisje zich een prinsesje. Bedankt Marie -José en de rest van het team. Wij hebben de hele dag lopen stralen. Groetjes Bianca & Rachel & Ciara.

Ga naar een verwante categorie

Nassauplein 9 A

5046 PA Tilburg

013-5440704