Marian van Veluwen beëdigd trouwambtenaar Warm & Zeer Persoonlijk

Marian van Veluwen beëdigd trouwambtenaar Marian van Veluwen beëdigd trouwambtenaar
5 5 7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Marian van Veluwen beëdigd trouwambtenaar Vraag informatie aan
Landelijk

Een unieke, warme, zeer betrokken en ook officieel beedigde trouwambtenaar:

Persoonlijk en vol Warmte en Positieve energie!

Met een warm hart zet ik me volledig en vol enthousiasme in om de ceremonie die sfeer mee te geven die het bruidspaar wenst. Mijn taak is om een mooie unieke trouwplechtigheid neer te zetten, met de juiste mix van diepgang en humor, , een zeer persoonlijke op het lijf geschreven ceremonie met de juiste uitstraling en vorm, precies zoals jullie het wensen.

Uniek

Ieder bruidspaar  krijgt een geheel eigen ceremonie, geen huwelijkssluiting is bij mij hetzelfde. Ieder bruidspaar is weer uniek en dat maakt mijn werk ook zo boeiend en leuk. Ik blijf in mijn speech altijd dichtbij jullie als bruidspaar, zodat mijn woorden heel vertrouwd voelen. Na afloop vragen mensen mij vaak “ben jij een vriendin van het bruidspaar?” Dan weet ik dat ik de juiste snaar geraakt heb.

Ervaring

Gedurende mijn jarenlange ervaring trouwde ik: jonge stelletjes in heel Nederland, op het strand van Texel, op een boot in de Amsterdamse grachten, of een sprookjes huwelijk op een kasteel met alles erop en eraan. Ik trouwde stellen met een verwachtingsvolle bolle buik of met grote kinderen die zelf al getuigen mochten zijn op het huwelijk van hun ouders. Sommige liefdesparen heb ik zelfs mogen hertrouwen en dat was heel bijzonder. Mijn oudste bruidspaar was ver boven de 80, maar nog zeer jong van geest. Maar ik trouwde ook jonge mensen van net 18 jaar. Ik trouw man en vrouw, vrouw en vrouw en man en man, met even veel plezier. Al mijn bruidsparen kunnen met warme herinneringen terug kijken op die ene onvergetelijke dag.

Werkwijze

Om jullie zo goed mogelijk te leren kennen, maak ik graag een uitgebreide afspraak voor een persoonlijk gesprek bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek zal ik heel veel persoonlijke vragen stellen en bespreken we alle mogelijkheden, alle wensen, welke sfeer, persoonlijk of liever formeel, groots of intiem, welke muziek, wat wanneer en hoe, wat vooral wel, en wat absoluut niet. Er is zoveel mogelijk en ieder bruidspaar is weer uniek, dat maakt mijn werk ook zo leuk. Mijn passie is om in mooie passende woorden weer te geven wie jullie in essentie zijn, wat jullie voor elkaar betekenen en hoe jullie je leven samen vormgeven. En de belangrijkste vraag, waarom jullie met elkaar willen trouwen.

Als beedigd trouwambtenaar met veel ervaring voltrek ik huwelijken door heel Nederland en daarbuiten!

Contact me gerust met al jullie vragen of als jullie willen checken of wij de juiste match hebben.

Het is ook mogelijk om met bruidsparen te spreken die al reeds door mij getrouwd zijn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

M & W

Op 01 sep 2020

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de ceremonie. Niet te veel en precies wat we graag wilden, zo mooi. Heel erg bedankt!! Groetjes M & W

P & W

Op 01 sep 2020

Op 1 van de foto’s zie je dat wij enorm veel lol hebben om je verhaal, dat is ook hoe wij de hele plechtigheid hebben ervaren. Je hebt ons verhaal zo goed naverteld, dat wij weer helemaal terug gingen naar onze eerste date. Je dikte het verhaal op een goede manier aan! Door jouw manier van spreken was het een echt een ontspannen bijeenkomst, waar wij met een dikke glimlach op terug kijken. We kregen ook vele reacties van onze gasten over hoe leuk je overkwam en met een super verhaal. Groet P & W

E & N

Op 01 sep 2020

Wat was het een geweldige dag! We willen je nogmaals danken voor jouw aandeel hierbij!! Top!!! We wensen jou alle goeds voor de toekomst, maak veel bruidsparen blij. En je mag altijd langskomen in Woerden! Heel veel liefs xx E & N

P & E

Op 30 aug 2018

Lieve Marian. Wat was je geweldig gisteren. Mede dankzij jou hebben we een top dag gehad. Iedereen had het over jou. Wat lief dat je nog even wat gezongen hebt, was heel ontroerend. Nogmaals erg bedankt namens ons.

M en M

Op 20 aug 2018

Marian nam tijdens het voorgesprek bij ons thuis echt de tijd voor ons, waardoor haar toespraak in het gemeentehuis heel persoonlijk en erg leuk was. Bovendien wist ze mijn man tijdens de ceremonie gerust te stellen toen de spanning hem even te veel werd. Ik denk dat Marian in staat is om van ieder huwelijk, in welke vorm dan ook, een mooie en gedenkwaardige gelegenheid te maken.

F en N

Op 20 aug 2018

Door jouw was onze trouwdag, ondanks de vele regen, een stralende prachtige dag. Wat heb je mooi gesproken. Door jouw woorden leek het of mijn moeder er toch gewoon bij was. Zo mooi bedankt! We zien je over 2 maanden weer als je onze vrienden gaat trouwen, dus hoeven we gelukkig nog geen afscheid te nemen.

S.

Op 12 jun 2018

Zo’n uniek, ludiek, lief en sprankelend mensen mens als trouwambtenaar gun je iedereen! Niet alleen wij maar met ons ook de gasten waren tranen aan het wegpinken, zowel van ontroering als van het lachen… Marian gaf ons vanaf het eerste gesprek direct vertrouwen dat deze dag fantastisch zou gaan worden. De juiste woorden, ruimte voor een serieuze twist afgewisseld met fantastische snelle en rake humor. Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten hebben het nu (bijna een jaar later) nog steeds over de fantastische sfeer die Marian heeft weten neer te zetten. Zoek je iemand die je als individu én als stel voor alle gasten herkenbaar neerzet dan is Marian de absolute must have

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation