Limousine Service

Wil je een Limousine huren in Nederland? Dan kan je gewoon niet om Limousine Service heen!

Eigen limousines & chauffeurs

Wij verhuren de mooiste, nieuwste en langste limousines van Europa. Al de limousines die te zien zijn op onze site zijn van ons en staan ook allemaal bij ons in de vestiging. 

Onze limousines zijn uitgerust met een zeer luxe interieur. Een limousine huren bij Limousine Service betekent hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.Elke op maat gesneden limo huur oplossing is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie met betrekking tot het huren van een limousine of een persoonlijk limousine huur advies.

Overweegt u om een limousine te huren? Overtuig uzelf en kijk eens rond op onze website. Klik hieronder op een van de limousines die u bij Limousine Service kan huren. Limousine Service staat al ruim 20 jaar bekend om de uniekste, langste en mooiste limousines die er te huren zijn in Nederland. De te huren limousines staan tot uw beschikking voor een ongelofelijk scherpe prijs met een zeer uitgebreide service.

In onze collectie hebben we ook een aantal echt unieke limousines die u in Nederland alleen bij ons kunt huren:

Volledig Roze Hummer limousine

Zilver/Grijs kleurige Lincoln limousine

Super Stretched Porsche Cayenne

Overige limousines die wij verhuren:

Witte Lincoln limousine

Roze Lincoln limousine

Zwarte lincoln limousine

Chrysler 300c limousine

Witte Hummer limousine

Excalibur Sedan

Excalibur limousine

Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en sturen de limousines moeiteloos door de smalle straten, kleine wijken en ook achteruit doodlopende straten zonder moeite uit. Al onze chauffeurs zijn zoals verplicht gediplomeerd en in het bezit van een taxipas. Deze taxipas houdt in dat de chauffeurs zowel voor het theorie als het praktijk examen taxi zijn geslaagd. Ook beschikken ze over een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag) alsmede over een goedgekeurde medische keuring. Een groot aantal chauffeur hebben naast het benodigde B-rijbewijs ook het C-rijbewijs waardoor ze onze Hummers en Porsche limousines mogen besturen.

Wil je meer lezen over Limousine Service? Ga dan naar de advertorial

Rubriek(en)
Adres Landelijk
Telefoon Tel: 0345-637565
Tel (mobiel): 06-53156242
Bezoek de website