Light Department Van licht tot geluid en een compleet feest

Light Department Light Department
4.5 5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

Light Department is de specialist in het verzorgen van Bruiloft DJ Shows. Van een basis show tot eentje met een verlichte dansvloer, low fog en moving heads, je kunt alle kanten op.  Op jullie bruiloft geen rare driepootstatieven of grote ontsierende trussen, maar mooie subtiel statieven op een vlakke voet en een nette speakerset. En natuurlijk 1 van de unieke DJ-booths met led verlichting.

En dan nog het belangrijkste; de perfecte DJ die allround draait, aangepast aan jullie wensen en aan die van jullie gasten. Plus de garantie dat er bij ziekte of uitvallen van de geboekte DJ (wat de afgelopen 14 jaar nog nooit is gebeurd)  altijd een gelijkwaardige Bruiloft-DJ beschikbaar is, die ook op de hoogte zal zijn van wat er besproken is.

Neem snel vrijblijvend contact met Light Department op om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is aan de hand van jullie wensen.

Iedereen wil toch een onvergetelijk huwelijksfeest wat nét even anders is, maar wel feestelijk en stijlvol.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sanne & Robert

Op 27 feb 2020

Wij hebben echt een fantastisch feest gehad! Na onze openingsdans heeft de dansvloer alleen maar vol gestaan. We kregen ook veel terug dat ze de muziek zo goed vonden! Voor iedereen kwam er wel iets voorbij en steeds bleef iedereen staan. Vooral aan het einde ging het dak eraf! Wij hebben er een heel goede herinnering aan en kijken met een grote lach erop terug! Was echt een top afsluiting van een hele mooie dag. Ook de saxofonist was echt een toevoeging op het feest. Heel gaaf en hij speelde heel goed! Dus kortom het was zeer geslaagd, bedankt voor deze mooie herinnering!

Daan & Merel

Op 26 feb 2020

Wij kozen voor de Drive-in show van Light Department omdat we voor ons trouwfeest op zoek waren naar een bedrijf die ons de zorgen uit handen nam. Overal wordt aan gedacht, handige vragenlijst die je maanden van te voren al in kan vullen. Vragen kan je altijd tussendoor stellen, super snel antwoord. Erg behulpzaam en geintresseerd. Alles wordt geregeld zonder dat je er omkijken naar hebt. Ze nemen contact op met de feestlocatie en de DJ belt een paar dagen van te voren op om zich voor te stellen en alles door te spreken. Hij was ruim van te voren aanwezig en heeft alles precies gedaan zoals we wilde. Wij kwamen binnen en ons nummer ging aan, het was gelijk goed. Hij speelde in op de sfeer, op alle verschillende leeftijden en de overgang tussen de nummers werd leuk door elkaar gemixed. De dansvloer is geen seconde leeg geweest. Alles was echt helemaal super!!

Fleur & Maarten

Op 26 feb 2020

Wij zijn getrouwd op 21 juni 2019. Deze dag met een knallend feest afgesloten met een fantastische DJ. Een vrouwelijk dj nog wel. Nooit eerder meegemaakt, maar het viel bij iedereen erg goed in de smaak. Communicatie vooraf ging gemakkelijk. Goed naar onze wensen geluisterd qua muzieksmaak. Tijdens de feestavond was het leuk dat de gasten ook nummers konden aanvragen, zo hou je interactie met de avondgasten. Heerlijk gedanst en genoten! Al met al, een zeer geslaagde avond!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation