Light Department Van licht tot geluid en een compleet feest

Light Department Light Department
Vraag informatie aan
Kamerling Onnesweg 41
1223 JB Hilversum

Verhuur

Van losse materiaalverhuur tot het compleet verzorgen van licht- en/of geluidstechnische producties; in alle voorkomende varianten, op alle denkbare gelegenheden. Dat is Light Department.

Compleet verzorgde producties

U organiseert een bedrijfsevenement, productpresentatie, concert, muziek- of theaterfestival? Wij zijn de betrouwbare partner die u alle zorgen uit handen neemt aangaande de licht- en/of geluidstechniek. Indien gewenst maken wij een compleet creatief plan en inventariseren wij de eisen van eventuele artiesten en bijzonderheden van de locatie. Vervolgens ontvangt u van ons een duidelijke offerte waarin de te gebruiken materialen en benodigde technici zijn gespecificeerd. In de uitvoering van uw evenement zal ons team van technici, gecoördineerd door onze projectleider, zorgdragen voor een perfecte product. Onze ambitie is nooit minder dan een 100% tevreden opdrachtgever!

Losse materiaalverhuur

U wilt alleen licht- of geluidsapparatuur huren? U draagt zelf zorg voor bediening en haalt het af bij ons magazijn, of u laat ons het transport verzorgen naar het door u opgegeven adres. Ook dan zijn wij graag uw betrouwbare leverancier van A-klasse apparatuur. 

Wij hebben een breed assortiment, waardoor wij vrijwel alle wensen kunnen vervullen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor – naast nog veel meer – de losse verhuur van licht- en geluidsapparatuur, beursstands en shows. Ook ondersteunen wij uw congres of seminar met projectie-, geluidsapparatuur en technisch personeel. Wilt u liever professionele apparatuur kopen? Dat kan ook bij ons. Wij adviseren u graag om de juiste aankoop te doen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Light Department
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation