Le Chique design. Chique, Trendy & Exclusieve Trouwkaarten

Le Chique design. Le Chique design.
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Le Chique design. Vraag informatie aan
Landelijk

L E  C H I C  D E S I G N

Heb jij binnenkort iets bijzonders te vieren? Je verloving, je trouwerij of de geboorte van je kindje? Maak het moment extra speciaal met unieke uitnodigingen en aankondigingen van Le Chic design. Ontworpen, gemaakt en verzonden met de aandacht die jij verdient.

E X C L U S I V E   C O L L E C T I O N 

In onze exclusieve collctie kun je je trouwkaart of uitbreiden met een classy Pocketfold of we kunnen je huwelijksuitnodiging afdrukken in de trendy Letterpress techniek.

D E S I G N   S T U D I O

De aankondiging van jullie huwelijk wordt extra uniek met een Persoonlijk logo of huisstijl ontwerp! Met onze vakmanschap & creativiteit maken wij voor jullie een ontwerp wat gebruikt kan worden op al het huwelijksdrukwerk en andere uitingen zoals bijvoorbeeld posters, servetten en stickers.Of het nu om een save the date kaart gaat, een trouwkaart of een bedankkaartje, wij ontwerpen het! Wij staan jullie graag te woord om je wensen te bespreken.

T R O U W H U I S S T I J L

Voor al het huwelijksdrukwerk kun je bij ons terecht, of je nu een verlovingskaart zoekt, een save the date kaart wil versturen of een complete trouwhuisstijl zoekt voor jullie trouwdag, wij hebben een zeer uitgebreide collectie met informatiekaartjes, dagprogramma's, menukaartjes, RSVP kaartjes, tafel- en naamkaartjes, Wedding Wishes en natuurlijk de Wedding Vow kaarten!

I N S P I R A T I E

Op onze inspiratiepagina laten we je de laatste trends zien en geven we je inspiratie wat je allemaal nog zelf kan doen met jullie huwelijksuitnodiging.

Z E L F   O N T W E R P E N

Je bent creatief, en je wil graag zelf een trouwkaart en/of trouwhuisstijl ontwerpen, ga dan eens zelf aan de slag met de cliparts, achtergronden, kleuren en lettertypes van Le Chic Cards. Een eigen ontwerp gemaakt in een grafisch programma kan je ook uploaden. 

U N I E K E   T R O U W K A A R T E N

Geef een persoonlijk tintje aan jullie trouwkaarten door er een mooi lint, touw, veer of label aan vast te maken. Maak van je trouwkaart een waar cadeautje!

P R O E F D R U K  &  B E S T E L L E N

Bestel snel en gemakkelijk een proefdruk voor maar 1 euro. Bestel je op werkdagen voor 15 uur dan heb je de proefdruk de volgende dag in huis. Proefdruk in orde? Bestel dan je trouwkaarten, doe je dit voor 18 uur dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt & verzonden.

C O N T A C T

Heb je een vraag, wil je iets speciaals, neem contact met ons op zo kunnen we jullie wensen bespreken en kijken of dit te realiseren is!

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Amanda

Op 23 aug 2018

Snel respons, prettige communicatie, mooie designs en snelle leveringen! Top!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Lees ook
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation