Kigelia Lichaam en Geest

(1)

Beoordeel

Uw Wellness bij ons in professionele handen.

Welkom bij Kigelia

Bij Kigelia kun je terecht voor al je massages, schoonheidsbehandelingen, detox of cellulite behandelingen, pakkingen, medical taping en persoonlijk deskundig advies.

Daarnaast is bij Kigelia ondergebracht de Orthomoleculaire Praktijk Almere, voor o.a. Metabolic Balance,  preventie, omgaan met maag- en darmklachten.

De twee specialisten zijn uiteraard professionals met alle benodigde diploma’s waarvan de kennis, d.m.v. continue bijscholing, up-to date

036-8454254

Adres: Hoekwierde 95 1353 PG Almere

  • De ingevoerde video is niet geldig
  • De ingevoerde video is niet geldig
Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Arna

5

op 28-08-2018

Ik heb nog nooit een professionele massage gehad, ' ik hou daar niet van'. Maar sinds gisteravond kon ik mij ineens niet meer bewegen van de rugpijn. Vanochtend was het helemaal verschrikkelijk. Via google Kigelia gevonden en gebeld en het verhaal uitgelegd. Binnen 3 uur stond Moreno voor de deur en heeft mij gemasseerd. Het was uiteraard pijnlijk maar het hielp meteen!! Na een goeie uitleg over ' hoe nu verder' is hij weggegaan en ik kon weer fatsoenlijk ademen en bewegen. Super fijn persoon met magische handen. En ook niet verkeerd: super prijs zo via een tikkie betaald . Echt een aanrader!!

Ga naar een verwante categorie

Hoekwierde 95

1353 PG Almere

036-8454254