Juwelion "Diamonds speak louder than words"

Juwelion Juwelion
5 5 6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelion Vraag informatie aan
Rotterdam
Juwelion is de online juwelier voor hippe gouden trouwringen tegen een aantrekkelijke prijs.

Online trouwringen vinden en bestellen via juwelion.nl is de beste manier om eenvoudig een mooie en betaalbare trouwring uit te kiezen die bij u past. Al onze trouwringen zijn vergroot zichtbaar aanwezig. Wij van Juwelion, hebben er bewust voor gekozen om alleen via internet onze ringen te verkopen.

De kosten die we hiermee besparen, kunnen we daardoor terug geven aan onze klanten door lagere prijzen met behoud van de best mogelijk service.

Bij Juwelion.nl worden zelfs goedkope trouwringen zorgvuldig gemaakt en zijn samengesteld uit edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit. Een trouwring kopen is gemakkelijk, betrouwbaar en snel met Juwelion. Natuurlijk bieden wij uitstekend garantie en service op elke trouwring.

In onze online sieraden collectie vindt u een uitgebreid spectrum van mooie ringen om uit te kiezen.

Van goedkope trouwringen tot exclusieve trouwringen en van klassiek tot modern.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Victor

Op 06 feb 2020

Prachtige trouwringen besteld en ontvangen. Goed geholpen en geadviseerd over de maten. Kortom prima zaak en voor de zachte prijs. We zijn heel blij mee.

Johan

Op 06 feb 2020

We kunnen juwelion echt aanbevelen bij mensen die gaan trouwen en op zoek zijn naar mooie trouwringen. De ringen zouden 10 dagen duren na bestelling en betaling en zijn ook geleverd na die dag. Door de hulp en service van juwelion zijn we zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Hartelijk bedankt.

Anouk

Op 05 feb 2019

a levering van de ringen kwamen we er achter dat we zelf een foutje hadden gemaakt met de maat! Dat was wel even schrikken maar Juwelion heeft hierop meteen actie ondernomen en gezorgd dat de ringen werden aangepast. Omdat we zeker wilde zijn dat onze ringen er op tijd voor onze trouwdag zouden zijn, hebben we ze zelf opgehaald! Ook dat was geen probleem. We zijn heel blij met onze ringen, Bedankt!!

A. van duijn

Op 05 feb 2019

Ik ben dik tevreden over Juwelion, ringen zijn geweldig en netjes op tijd thuis geleverd in een mooie doosje. Bedankt :)

Math

Op 05 feb 2019

Wij hebben trouwringen besteld met pasringen voor de goede maat.zijn goed op de hoogte gehouden van de status bestelling,gisteren aangeboden ,goed verpakt,kortom prima zaak.

Martin en Christa Renes

Op 29 aug 2018

We zijn erg blij met de mooie trouwringen. Toch wel even spannend om ze online te bestellen, zonder pasringen. Maar alles is goed gekomen. Goede service. We zijn zelfs nog even gebeld om te checken of alle maten goed waren opgemeten. De ringen zien er prachtig uit!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation