Juwelier Hazekamp

Bij Juwelier Hazekamp nemen wij de tijd voor jullie.

Een trouwring uitkiezen doe je niet zo maar even. Als symbool voor eeuwige liefde draag je het sieraad voor de rest van je leven. Dus kies je een ring die bij jullie past, een ring die jullie beide absoluut de mooiste vinden. Dat maakt een trouwring uniek en heel persoonlijk. Bij Juwelier Hazekamp nemen wij de tijd voor jullie en kunnen wij jullie, met deskundige hulp, helpen de juiste keuze te maken.

De merken die wij voeren zijn o.a Martinshof en Edel Design. Sinds 2011 hebben wij Gerstner en Gettmann aan onze collectie toegevoegd. Op dit moment hebben wij een zeer aantrekkelijke aanbieding met de Duo of Love ringen van Gettmann. De aanbieding is 2 halen 1 betalen, u betaalt enkel de duurste ring en de ringen worden gratis gegraveerd. Wegens groot succes verlengen wij de actie tot eind 2013.

Bij Juwelier Hazekamp kunt u tevens terecht voor al uw goud-, zilver, en horlogereparaties en taxaties. Wij hebben een grote collectie aan horloges van o.a. de merken Citizen, Mondaine, Alfex, Ingersoll, Casio, M&M, Pulsar en zijn Elite Dealer van Seiko.

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een prachtig gouden sieraad, maar ook voor het vervangen van een horlogebatterij draaien wij onze hand niet om.

Sinds 1901 zijn wij een zaak van vertrouwen waar u inmiddels door de 4e en 5e generatie geholpen wordt. Wij zien u dan ook graag in onze winkel aan het A-Kerkhof te Groningen!


Rubriek(en)
Adres AKerkhof 41
9712 BC Groningen
Telefoon Tel: 050-312 16 07
Bezoek de website