Hella Siertsema Photography

Mijn Bruidsfotografie betekent Pure Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hele Dag Bruidsfotografie voor € 890,-

Kies voor Creativiteit

Leuk dat jullie gaan trouwen! En wat zou het leuk zijn als jullie mij als jullie Bruidsfotograaf gaan kiezen voor jullie Trouwdag. Ik woon in het Gooi, maar werk door heel Nederland en daarbuiten.

Hele Dag Bruidsfotografie € 890,-

Mijn bruidsfotografie betekent "Pure Kwaliteit" voor een betaalbare prijs met oog voor momenten, emoties, sfeer en detail. Mijn stijl voor de fotografie is afwisselend, verhalend en vooral creatief. Ik ben mij ervan bewust dat de prijzen voor bruidsfotografie nogal uiteenlopen. Juist daarom heb ik mijn bruidstarieven zo eenvoudig mogelijk gehouden:

Mijn prijs voor een complete Bruidsreportage van 6 uur is al vanaf €890,- (voor fotografie van o.a. het aankleden, ontmoeting met familie/vrienden, fotoshoot, ceremonie en het aansnijden van de taart). Inclusief hierbij: vrijblijvend kennismakingsgesprek, preview van de mooiste foto's kort na jullie trouwdag, minimaal 300 tot 500 beelden nabewerkt en in hoge resolutie, fotofilm met highlights in een slideshow in Full HD, privé Online Gallery om te delen met familie en vrienden, Reiskosten en BTW.

Daarnaast lever ik prachtige Luxe Trouwalbums van hoge kwaliteit in verschillende uitvoeringen en materialen, zeer geschikt om generaties lang te worden doorgegeven.

Nadere info

Voor nadere informatie, prijzen en portfolio kunnen jullie kijken op mijn Website

Een kennismakingsgesprek kan geheel vrijblijvend worden gepland om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Ook kunnen jullie dan de Albums bekijken. Check hier mijn beschikbaarheid voor jullie Trouwdag.

Heel graag tot ziens!

Hella

Rubriek(en)
Adres Dieze 48
1273 PX Huizen
Telefoon Tel: 06-23119882
Bezoek de website