Hartendorp Fotografie

(3)

Beoordeel

Professioneel Vakfotograaf.

"HET GEVOEL, JULLIE VERHAAL!"

… daar draait het om op jullie trouwdag.
Hierbij aanwezig te zijn als trouwfotograaf en deze dag vol passie, emotie en gevoel vast te leggen… zeg nou zelf, dat is toch het mooiste vak wat je kunt bedenken!

EN DAT ZIE JE TERUG:

Eigentijds en oprecht – met echte emotie, sfeer en oog voor detail. Mijn foto’s vertellen een verhaal, waar jullie nog jarenlang van kunnen genieten.

Spreekt dit jullie aan? Meer zien en weten? Hartendorp Fotografie gaat graag persoonlijk met jullie in gesprek over de mogelijkheden!

WERKWIJZE & MOGELIJKHEDEN 

We hebben een persoonlijk gesprek waarin jullie je wensen aangeven en Hartendorp Fotografie de mogelijkheden zal toelichten. Hierna volgt een passend vrijblijvende offerte. Keuren jullie de offerte goed dan vindt er een vervolgafspraak plaats waarin wij jullie draaiboek voor de dag kunnen bespreken.

Denk hierbij aan het uitzoeken van een geschikte locatie voor de trouwreportage of bijvoorbeeld een alternatief bij slecht weer etc.

Op jullie trouwdag vindt de fotografie plaats zoals afgesproken, maar er is uiteraard ruimte voor ideeën die ter plekke ontstaan! 

Na deze dag kunnen jullie met een speciale inlogcode naar mijn website en een selectie maken van de foto’s. Hierna worden jullie geselecteerde foto’s verder na bewerkt in de stijl van Hartendorp Fotografie. 

Meer informatie?  Of een vrijblijvende offerte?

Bekijk mijn website voor meer informatie en prijzen, staat uw keuze er niet tussen dat is geen probleem ik maak graag een vrijblijvende offerte. U kunt contact opnemen via info@hartendorpfotografie.nl, of telefonisch kan natuurlijk ook. U kunt mij direct bereiken via (+31) 06 – 5239 2822.

 

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

06-52392822

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Miranda en Natasja

5

op 27-06-2018

Onze trouwdag was een dag wat voor een fotograaf een uitdaging moet zijn geweest, regen, regen en nog eens regen werd er voorspelt en met een bruidspaar die niet een binnen locatie als backup hadden, heeft Richard zich opgeworpen als een professionele fotograaf die heel goed door had wat wij belangrijk vonden met onze foto's. Gedurende de dag, had je eigenlijk niet in de gaten dat hij aanwezig was, dat vonden we erg prettig en als dan naderhand de foto's stuk voor stuk allemaal mooi zijn en we ze eigenlijk ook allemaal in ons boek wilde, zegt dat voldoende. Ik zou bij een bijzondere gelegenheid hem zo weer uitnodigen om te fotograferen en die moorkop wordt dan zeker niet vergeten ! Richard bedankt!!! Dank zij jou hebben we een heel mooi boek waarin we onze dag weer helemaal voor ons kunnen halen!!

Tony en Yolanda

5

op 26-06-2018

Onze trouwdag, de mooise dag, super goed vastgelegt en een mooi boek. Gedurende de dag is Richard bijna ontzichtbaar aanwezig, voor zover dat lukt.. daardoor krijg je erg mooie ontspannede foto momenten. Richard, nogmaals bedankt!

Gertie

5

op 21-06-2018

Wat een mooie foto's heeft Richard gemaakt, erg moeilijk om te kiezen uiteindelijk, maar ook aan hem de keus gelaten, hoe het album in te richten. Hopende dat onze gesprekken vooraf en achteraf een duidelijk beeld hadden gegeven hoe wij ons album wilden. En aan onze hoge verwachtingen, werd volledig voldaan. Het album was prachtig geworden, met oog voor detail, zo puur mogelijk, maar vooral het geluk en de blijdschap van onze dag was door Richard gevangen en voor altijd vast gelegd. Prachtige foto's en een absolute aanrader om een prachtige trouwreportage te laten maken door Richard.

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-52392822