Grizzl-Event Grizzl Foodlab on Wheels

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Grizzl-Event Vraag informatie aan
Wassenaar

Grizzl Foodlab on Wheels

Grizzl heeft zijn originele foodtruck in 2020 helemaal opnieuw aangekleed en ingericht als Foodlab on Wheels. Hiermee kan hij weer doen wat hij het liefste doet ; bijzondere gerechten bedenken en mensen blij maken met echt lekker eten op feestjes!

Voor elk event (verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest etc.) maken wij een passende selectie van onze snacks. Wat dacht je van onze Grizzl Taste ; Meat & Veggie Flammkuchen (in stukjes), Culinaire bitterballen (o.a. Thaise cocos curry), meat & vegan burgers & verse friet in de schil met mayonaise. Wij denken graag mee aan de invulling van je feest. Ook voor kinderen hebben wij een passend aanbod van snacks. Voor meer informatie kan je contact opnemen met philip@grizzl.nl. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkels in Amsterdam : Grizzl - Gelderlandplein & Grizzl - Market 33 om te proeven.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Laura van de Voorde

Op 07 feb 2021

Super lekker eten en een enorm succes tijdens onze tweemaandelijkse personeelsborrel van 200 man! Aardig personeel, denken onwijs met je mee en niks is te gek! Echt een aanrader!

Joep de Bruin

Op 03 jan 2021

Wat een top catering/food truck! Ze komen zelfs op unieke plekken en denken erg met je mee. Van kleinschalige groepen tot partijen van 500 man kunnen ze goed organiseren. Erg fijn personeel en Grilzz werk met de lekkerste producten waardoor het extra moeilijk blijft om bij één frietje te houden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation