GHW Assurantiegroep BV Voor al je verzekeringen

GHW Assurantiegroep BV GHW Assurantiegroep BV
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
GHW Assurantiegroep BV Vraag informatie aan
Takenhofplein 3
6538 SZ Nijmegen

GHW verzekert persoonlijk

GHW assurantieadviseurs is al jaren gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zakelijke en particuliere markt. We doen veel voor onze klanten, op verzekeringsgebied maar ook op het gebied van pensioenen, hypotheken, financieringen en employee benefits. Dit alles vatten we samen in een motto:

GHW verzekert persoonlijk.

Persoonlijk advies over uw pensioen, verzekeringen of over uw hypotheek wordt mogelijk met een partner die u kent. Dat ontdekten we bij GHW al in 1928. In de jaren die volgden is deze visie op verzekeringen en financieel advies hét uitgangspunt  van onze organisatie geworden.

Wij maken verzekeringen, financieel advies en hypotheekadvies persoonlijk

Het is ons doel om u op elk punt in uw leven betrouwbaar en persoonlijk financieel advies te geven. Over uw verzekeringen, uw pensioen, uw hypotheek en zelfs over uw nalatenschap. Ook begrijpen wij dat u niet uw leven lang in dezelfde situatie verkeert. Hoe uw situatie zich ook ontwikkelt, wij groeien gewoon met u mee. Uw belang wordt ons belang.

Dit ziet u ook terug in onze zakelijke verzekeringen, want zorgeloos ondernemen start met de juiste verzekeringen en een gegrond financieel plan.

Wij investeren continu in een veelzijdige portefeuille van verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste verzekering, hypotheek en het beste totale financieel advies aanbieden. Of het nu gaat om een autoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of hypotheekadvies; uw financieel adviseur staat klaar.

Wij willen u graag leren kennen.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste verzekeringen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw toekomst kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze verzekeringen, pensioenen, hypotheken en over ons betrouwbare Persoonlijk Financieel Overzicht

Wil je meer lezen over GHW? Ga dan naar dit artikel

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Shirley

Op 05 apr 2019

Heb mijn al mijn verzekeringen bij Ghw onder gebracht, alleen maar goede ervaringen mee. Wordt uitgebreid geïnformeerd en kan er met al mijn vragen omtrent verzekeringen terecht. De manier van aanpak bij het oplossen van problemen, maakt het helemaal af. Ik kan het een ieder aanraden!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation