Flair Custom Dresses De Bruidswinkel in je woonkamer!

Flair Custom Dresses Flair Custom Dresses
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Flair Custom Dresses Vraag informatie aan
Landelijk
Flair Custom Dresses is een bruidsmodezaak, maar dan nét even anders. Ontwerp je droomjurk tijdens een pasafspraak in je woonkamer!

Dankzij de zorgvuldig geselecteerde collectie kun je je eigen trouwjurk samenstellen en ontwerpen. Uit verschillende onderdelen stel je jouw droomjurk samen. Zit het niet in de collectie? Dan maken we het voor je! En dit alles voor dezelfde prijs als in een reguliere bruidswinkel. Betaalbaar maatwerk dus! Ik denk graag met je mee hoe jij maximaal kan stralen in jouw droomjurk!

Een bruidswinkel in je woonkamer!

Tijdens een pasafspraak ga je in je eigen vertrouwde omgeving je trouwjurk samenstellen. Met je familie en vriendinnen de tijd nemen voor een uitgebreide passessie en jouw moment zo vormgeven als je zelf wilt? Maak er een high tea van of trek een flesje wijn open, je bent thuis dus jij bepaalt!

Voordelen van een mobiele bruidswinkel:

Passen in je eigen huis, lekker ontspannen en zonder andere bruiden in de buurt
Geen tijdsdruk, paslimiet of koffierantsoen
Privacy en een besloten passessie
Geen vervoer van je jurk, deze wordt ook thuis afgeleverd
Geen reistijd, parkeren of tegenwind op de fiets
Aandacht voor het samenstellen van jouw droomjurk in jouw tempo

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Linda

Op 14 nov 2019

Elleke heeft mij geholpen aan mijn droomjurk. Doordat Elleke naar je luistert en echt waarneemt wat je wensen zijn. Elleke, van Flair Costum dresses, is een open, oprecht, goedlachse vrouw. Met het hart op de juiste plaats. Ze weet je een goed gevoel van zelfvertrouwen te geven over de keus die je maakt. Zodat je ook echt kiest voor de jurk van jouw droom. Het toffe is, dat ze je ook zal zeggen wanneer je iets beter niet kunt doen. Het zijn bij Elleke, juist, die kleine dingen die het doen. En het liefst nodig je haar dan uit voor je bruiloft, omdat ze zo leuk is!

Petra

Op 14 nov 2019

Geweldig concept!! Mijn bruidskleding moest vooral niet traditioneel zijn. Wilde graag in een mooie broek trouwen wel bruidskleding, maar geen rok of jurk. Na het bezoeken van verschillende zaken zag het er somber uit.......... Tot ik Elke een mailtje stuurde. We hadden direct een klik, warme persoonlijkheid , en het belangrijkste ze snapte wat ik bedoelde, denkt in oplossingen, alles kan. Heerlijk!! Het concept is fantastisch!! Lekker thuis passen met een hapje en een drankje en heel veel vrienden en vriendinnen erbij . Wat een feest! Het eerste wat ze meegenomen had waren mijn schoenen. Precies wat ik bedoelde Super!! Elke heeft een supermooi bruidspak ontworpen, waarin ik me helemaal geweldig voelde op een fantastische dag met allemaal superlieve mensen. Elke bedankt dat je me hebt laten stralen in de allermooiste bruidskleding die bij mij past. Super concept,! Warme persoonlijkheid het was geweldig om dit samen met je te creëren en te beleven. Nogmaals dank.

Bram

Op 17 jan 2019

Vriendelijke en nette service, afgewerkt product van erg mooie kwaliteit.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation