DutchSpirit Duurzaam trouwpak: voor nu én de toekomst

DutchSpirit DutchSpirit
5 5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Duurzaam trouwpak: voor nu en de toekomst

Leg jij de lat vaak net wat hoger als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid? En vind je bewuste keuzes belangrijker dan meegaan in de massa? Dan is een duurzaam trouwpak van DutchSpirit precies wat je zoekt! Je verrast je aanstaande met een verpletterende look en draagt tegelijkertijd bij aan een betere wereld voor nu én de generaties na ons. 

Uitzoeken, meten en passen: een feestje op zich!

Wist je dat zelfs een trouwpak van bamboe mogelijk is, of van gerecycled materiaal? Stoffen uitzoeken, meten en passen: bij DutchSpirit in Arnhem is het een feestje op zich! 

Tijdens de afspraak nemen we uitgebreid de tijd voor het aanmeten van je pak en bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Je stelt je pak helemaal zelf samen: je kiest de stoffen, het model, de knopen, voering, revers, etc. Uiteraard geven wij je deskundig advies. Enne, neem enkele vrienden of familieleden mee! Met wat lekkers, koffie, thee en/of een heerlijk glas wijn wordt de aanschaf van je pak een relaxed middagje uit!

Na vier tot vijf weken hangt het trouwpak klaar. We vragen je dan te komen passen, dat kan in Arnhem, maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig? Die verzorgen we in ons atelier in Arnhem. Perfectie tot in de puntjes, daar gaan we voor.

Perfect gekleed op je huwelijksdag … én daarna!
Ook na je de bruiloft kun je je pak nog volop (zakelijk) dragen. Door te variëren met overhemden, schoenen of dassen zorg je telkens voor een nieuwe look en geniet je nog lang van je pak op maat.

Nog even de voordelen op een rij

·      Met een pak van DutchSpirit kies je bewust voor duurzaamheid en voor de wereld van morgen.
·      Je stelt je pak geheel naar eigen wens samen.
·      Geen stress: wij attenderen je op beslismomenten tijdens de totstandkoming van je pak.
·      Ook ná de huwelijksdag kun je je pak nog volop (zakelijk) dragen.

Meer weten of een afspraak maken? Bel, mail of app! 

Mail: info@dutchspirit.com
Telefoon/app: 06-53 53 30 53
Website: www.dutchspirit.com

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martijn

Op 20 feb 2019

Ontzettend mooi pak gekocht via Dutch Spirit. De advies en hulp stelde ik erg op prijs. hier koop ik zeker vaker mijn maatpak.

Willem

Op 14 jun 2018

DutchSpirit is voor mij de Tesla van duurzame kleding en stoffen. Zoals velen graag in een Tesla rijden, zo loop ik graag in een maatpak van DutchSpirit.’

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation