DutchSpirit Respectful tailoring

DutchSpirit DutchSpirit
5 5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Duurzaam trouwpak: voor nu én de toekomst

Trouwpak tot in elk detail, precies zoals jij het wilt. Als jij verschijnt in een trouwpak van DutchSpirit, dan zul je er schitterend uitzien. Je kiest immers voor een perfect sluitend, exclusief pak, dat ook nog eens duurzaam is. Een mooie boodschap op de dag dat je voor een toekomst met je grote liefde kiest.

Je stelt je trouwpak geheel naar eigen wens samen. Van stof, kleur, knopen tot revers. Wij zorgen voor de perfecte pasvorm en werken alles tot in de puntjes uit. Natuurlijk denken we aan bijzondere details: zoals je eigen persoonlijke tekst aan de binnenkant van het colbert. Wat dacht je van een liefdesverklaring die je altijd bij je draagt?

DutchSpirit heeft een assortiment unieke stoffen, zoals de wat robuustere gerecyclede jeans stoffen en stoffen van snijresten uit de kledingindustrie, tot verantwoorde ecowol, linnen etc.

Geen pak voor één dag

Een pak voor één dag is niet echt duurzaam. Daar is het ook te mooi voor en te speciaal. We gaan daarom altijd uit van een pak waar je na je trouwdag nog veel plezier aan beleeft.

Meer weten? Bel, mail of app:

Mail: info@dutchspirit.com
Telefoon/app: 06-53 53 30 53
Website: www.dutchspirit.com

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martijn

Op 20 feb 2019

Ontzettend mooi pak gekocht via Dutch Spirit. De advies en hulp stelde ik erg op prijs. hier koop ik zeker vaker mijn maatpak.

Willem

Op 14 jun 2018

DutchSpirit is voor mij de Tesla van duurzame kleding en stoffen. Zoals velen graag in een Tesla rijden, zo loop ik graag in een maatpak van DutchSpirit.’

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation