De Arendshoeve Op zoek naar een intieme trouwlocatie in het hart van De Krimpenerwaard?

De Arendshoeve De Arendshoeve
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Arendshoeve Vraag informatie aan
Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht

De Arendshoeve midden in de Krimpenerwaard in Bergambacht een viersterrenhotel met restaurant van internationale klasse, is een toplocatie voor het feest van uw leven. 
In een fabelachtige sfeer, ongekend in deze regio, beleeft u de mooiste momenten met uw gasten. Wat is er mooier dan een feest in een adembenemende setting? Gelegen in een prachtige oer-Hollandse omgeving biedt.

Uw mooiste feest in De Arendshoeve 
De Arendshoeve alle luxe en comfort van deze tijd. De inrichting is licht en warm. Het personeel is gastvrij en staat helemaal voor u klaar. En het prachtige uitzicht op Den Arend, de naastgelegen historische korenmolen, krijgt u gewoon cadeau. Uw feest tot in detail geregeld.
Wilt u uw feest bij ons vieren? We openen graag de deuren van ons ruime en sfeervolle restaurant of serre voor verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en bruiloften. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een stijlvolle receptie, een culinair diner, een heerlijke high-tea tot een feestelijke avond. Wat u ook wilt, wij regelen het voor u. Tot in detail.

Officiële trouwlocatie
De gemeente Bergambacht heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u geen verzoek bij de gemeente hoeft in te dienen wanneer u De Arendshoeve als trouwlocatie kiest. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen. Nagenieten in een stijlvolle kamer of suite. Na het feest kunt u bij ons in alle rust nagenieten van deze prachtige dag. Want voor u en uw gasten zijn er diverse mogelijkheden om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. Het verse bruidspaar kan indien gewenst onze luxe bruidssuite reserveren. Romantiek verzekerd.

Overnachten bij De Arendshoeve staat garant voor een aangenaam verblijf. Aan alles is gedacht: van sauna tot zwembad, van gratis internet tot spa- en wellnesscenter.  Voor uw feest in De Arendshoeve kunt u aantrekkelijke arrangementen boeken. Zo weet u vooraf waar u op kunt rekenen. Wilt u het anders, exclusiever of unieker? In overleg is alles mogelijk.

Tot ziens in De Arendshoeve!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Swen

Op 04 sep 2018

Wij hebben een prachtige trouwdag met overnachting in de Arendshoeve gehad. De Arendshoeve is mooi landelijk gelegen met een molen. Op onze trouwdag was het prachtig weer, waardoor wij onze ceremonie buiten hebben kunnen doen. Het diner hebben wij aan een lange tafel in zaal Beaumonde gedaan en het feest in de Serre. Alles was perfect geregeld! Het personeel is snel en goed op elkaar ingespeeld.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation