Charming Bride Stralen op je mooiste dag

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Charming Bride Vraag informatie aan
Hoofdweg 29
9684 CA Finsterwolde / Landelijk

 Gratis wedding day bag t.w.v. € 32,-

Om in deze trieste periode betrekking tot het coronavirus, wil ik jullie bruiden een hart onder de riem steken. Daarom ontvangt iedere bruid die dit jaar vóór oktober een boeking doet voor haar Bruidskapsel en Bruidsmake-up incl. proefsessie, ongeacht wanneer je gaat trouwen. Een super handige bag/kit die onmisbaar is op jouw trouwdag.

Wedding day survival kit t.w.v € 32,- hélemaal GRATIS!  

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

Wat is er nou mooier dan je soulmate gevonden te hebben waar je mee gaat trouwen. Zo'n bijzondere gelegenheid laat je niet zomaar voorbij gaan. Of je nu gaat trouwen in het buitenland, of op een mooie trouwlocatie in Nederland je huwelijk gaat voltrekken, je wilt er op je allermooist uit zien.

Bruidskapsel

Wat voor soort kapsel je ook hebt, alle soorten haartypes kan ik voor je omtoveren in een schitterend bruidskapsel. Met het gebruik van extensions kan er naar wens extra volume en lengte aan je bruidskapsel toegebracht worden. Door de extra zorg en goede stevigheid die ik aan je kapsel geef, kan je zelfs tot in de late uurtjes genieten van jouw prachtige look.

Bruidsmake-up

Hou je van een mooie naturel look of mag het van jou juist net even wat extra zijn. Door mijn brede assortiment aan producten kan je de bruidsmake-up krijgen die helemaal is zoals jij die wenst

Net als een schitterend bruidskapsel wil je natuurlijk ook met je make-up graag kunnen stralen en maakt het samen met je kapsel je hele bruidslook compleet. Ik werk enkel met professionele merken, zoals o.a. Mac Cosmetics waarmee ik de look creëer die je graag wilt met een zo natuurlijk mogelijk effect en optimale hold.

Werkwijze

Als je gaat trouwen wil je niets aan het toeval overlaten, daarom is het fijn om altijd eerst een proefsessie te doen. Zo kan je goed bekijken of het kapsel en de make-up look die jij in je hoofd hebt ook daadwerkelijk bij jou, jouw jurk en het geheel past en je jezelf er prettig bij voelt.

Uiteraard kan je een bruidslook ook boeken zonder proefsessie, we zullen dan goed bespreken wat jouw wensen zijn. Hoe dan ook, je zult een stralend bruidje worden!

Een proefsessie voor zowel je bruidsmake-up als bruidskapsel plannen we rond de 4-6 weken voor de bruiloft in. In overleg spreken we af hoe laat ik op de door jouw gewenste locatie ben op de dag van de bruiloft om te  starten met je bruidskapsel en bruidsmake-up. Als je prachtige look klaar is, is daar het moment dat je jurk aan mag.. een mooi bijzonder moment waar ik je met alle liefde nog even bij help, zodat je helemaal zonder stress volop mag gaan genieten van jouw speciale dag.

 

www.charmingbride.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simone

Op 17 jan 2020

Ik kan alleen maar zeggen wat een ontzettend fijn mens Edith is. Ze denkt ontzettend met je mee en neemt alle tijd voor je. Zelfs als jij nog twijfelt gaat ze net zo lang door totdat alles 100% naar je eigen wens is! Dat vind ik zo ontzettend fijn, zonder je opgelaten te hoeven voelen stelt ze jou verlangens/wensen boven alles. Daarnaast vonden wij het heel fijn dat Edith de hele dag bij ons was. Ze wist ons nog te helpen met de kleinste dingetjes en was tevens erg gezellig in ons gezelschap. Die klik was er zeker. Ik kan haar dan ook echt oprecht aanbevelen aan iedere bruid en bruidspaar!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation