Cambridge Wateringen & Naaldwijk Samen afvallen met Cambridge

Cambridge Wateringen & Naaldwijk Cambridge Wateringen & Naaldwijk
Cambridge Wateringen & Naaldwijk Vraag informatie aan
Wateringen / Naaldwijk

Mijn naam is Bianca van Koppen en ik ben sinds februari 2008 onafhankelijk Cambridge consulente in Wateringen en heb in december 2017 mijn tweede praktijk samen met mijn collega Monique van Doren geopend.

De reden dat ik consulente ben geworden is dat ik zelf met dit dieet ben afgevallen. Voor mij was dit dieet echt een uitkomst. Ik hoefde niet na te denken wat ik wel en niet mocht eten, geen calorieën te tellen, gewoon 2 shakes en 1 soepje en dat was het. De eerste drie dagen vond ik het best pittig om vol te houden, maar daarna ging het eigenlijk vanzelf. De kilo's vlogen eraf en ik werd steeds enthousiaster over het Cambridge dieet. Zo enthousiast dat ik besloten heb de cursussen en trainingen te volgen, zodat ik andere mensen die ook met overgewicht kampen, kan helpen hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Op dit moment heb ik al veel mensen geholpen bij hun strijd tegen overgewicht.

Het Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen

Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012). 

Van diëten naar eten

Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.  

Bewust worden

In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan. 

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.


Graag neem ik ook voor u uitgebreid de tijd, om samen met u het gewenste resultaat te bereiken. 

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Cambridge Wateringen & Naaldwijk
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation