Cambridge Slank met lef Speuld Ervaringsdeskundige: zelf meer dan 50kg afgeslankt

Cambridge Slank met lef Speuld Cambridge Slank met lef Speuld
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cambridge Slank met lef Speuld Vraag informatie aan
Garderenseweg 88
3852 NK Ermelo

Ik ben Bert Oudendorp, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vriendin en zoontje.

Geloof jij net als ik, dat je een gezonder en beter leven en lichaam verdient? Ga dan samen met mij het avontuur aan om eenvoudig, verantwoord en succesvol af te vallen.

Ik had maar 1 doel dat ik wilde bereiken: Weer gelukkig worden met mezelf en mijn lichaam, daarnaast wilde ik heel graag meer zelfvertrouwen creëren, en wilde weer alles in goede gezondheid kunnen doen en wat ben ik blij dat ik daarin geslaagd ben.

Ik heb mijn hele leven in de bouw gewerkt, maar ze hebben mij altijd gezegd dat ik iets in het onderwijs of in de coaching moest gaan doen. Ik ben heel leergierig maar liever leer ik andere mensen meer over mijn passie, mensen voorzien van een gezonde levensstijl. 

Na mijn succesvolle afslankprogramma wil ik heel graag andere mensen hierbij helpen om hun leven en zelfvertrouwen weer terug te vinden. Het geeft mij veel energie om dit traject met jou aan te gaan.

Je bent al op de goede weg, want je zit nu mijn verhaal te lezen, ik wil je dan ook uitnodigen om vrijblijvend een afspraak te maken voor een intake.

Dit kan door mij te bellen op 06-40257162

Wil je, net als ik, jouw overtollige kilo’s kwijt en deze er ook afhouden d.m.v. een andere leefwijze, dan wil ik jou daar graag in begeleiden.

Ik ga voor 100% discretie en wederzijds respect om jou weer in balans te krijgen.

Hartelijke groet,

Bert Oudendorp

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marion

Op 06 jun 2018

dankjewel voor je persoonlijke begeleiding, mijn stok achter de deur en je humor. 10 kilo minder voel ik me weer fijn in mijn lijf.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation