Buitenplaats Geesberge Het mooiste terras & restaurant in Utrecht en omstreken!

Buitenplaats Geesberge Buitenplaats Geesberge
Buitenplaats Geesberge Vraag informatie aan
Zandpad 23
3601 NA Maarssen

Officiële trouwlocatie Buitenplaats Geesberge

Gelegen in een rijksmonument aan rivier de Vecht tussen Maarssen en Breukelen, is Buitenplaats Geesberge met zijn grote terras en eigen aanlegsteiger een bijzondere locatie.

Bij Buitenplaats Geesberge bent u de gehele dag, het gehele jaar welkom: Geniet op ons grote terras van het mooie uitzicht over de Vecht of warm je binnen op bij de open haard. 

Stijlvol overnachten aan de Vecht

Overnachten in misschien wel de mooiste B&B van midden Nederland! Heerlijk wakker worden met uitzicht over de Vecht in ons prachtig gerenoveerde monumentale pand.

We beschikken over 4 tweepersoons kamers met een eigen douche en toilet en 2 tweepersoons kamers met een eigen toilet en een gedeelde badkamer.

Op de bovenste etage bevindt zich het appartement van ca 120 m2 met 2 slaapkamers, een woonkamer (met slaapbank) kitchenette en eigen badkamer met toilet. 

Het appartement is zeer geschikt voor families(max.6 pers) en voor long stay. 

Varen over de Vecht

U kunt uw bruiloft tevens uitbreiden met een vaartocht over de Vecht op onze Parlevinker 'De Dylan'. Klik op 'arrangementen' voor alle verschillende mogelijkheden, vul een contactformulier in of bel voor een afspraak: Indien gewenst maken wij iets voor u op maat, wij denken graag met u mee!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Buitenplaats Geesberge
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation