Bruidsijstaartenspecialist.com Den Haag

(3)

Beoordeel

Dolomiti, de Bruidsijstaarten Specialist Mario in Den Haag!

Bruidsijstaarten, ijskoud hartverwarmend. 

Een bruidstaart hoort ijselijk lekker te zijn. Daarom zijn de ijstaarten van Dolomiti sinds 1974 pure ijspret voor de smaakpapillen voor zowel u als bruidspaar als uw gasten. In de wereld van bruidstaarten is de IJS-bruidstaart niet alleen onderscheidend door zijn temperatuur.Een ijstaart van Dolomiti onderscheidt zich bovendien door het gebruik van pure vruchten en andere natuurlijke grondstoffen, samengebracht door de jarenlange ervaring van Dolomiti’s meester ijsmaker Mario.

Een bruidsijstaart van Dolomiti proef je niet alleen, maar beleef je door de aanwezigheid van verschillende smaaksensaties. Wij durven ijskoud te stellen dat dit de Dolomiti bruidsijstaart zo uniek maakt. Omdat streven naar juist die unieke smaakbeleving de Missie van Mario is.  

Mario. Een Italiaanse naam, inderdaad. Maar lagen de roots van de bruidstaart niet in het oude Rome? Sinds 1974 voegde Mario zijn ijstaarten aan die eeuwenoude traditie toe. Kortom, Dolomiti bruidsijstaarten; ijstaarten met traditie dus.  

Naast onze traditionele bruidsijstaarten leveren wij ook:

  • suikervrije bruidsijstaart

  • veganische bruidsijstaart

  • bruidsijstaart op sorbet-basis

  • allergievrije bruidsijstaart

  • bruidsijstaart op soja-basis

070-3677067

06-16918176

Adres: Melis Stokelaan 13 2533 CM Den Haag

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Lucienne & Karel

5

op 11-09-2018

Wij zijn afgelopen zaterdag getrouwd en hebben via internet een bruids ijstaart bij dolomiti besteld . Nou in een word top, Mario is een man om te zoenen. Alles was netjes en op tijd afgeleverd. Wij en onze gasten hebben genoten van de mooie heerlijke ijs taart.. Bijdeze zeg ik dan ook mensen die dit lezen, kies voori ijssalon dolomiti en en neem Mario er bij een leukere ijs man bestaat er niet. Onze complimenten voor het hele team wat er werkt. Echt een aanrader. Nogmaals bedankt Groetjes x

Joost & Astrid

5

op 11-09-2018

Zaterdag 7 juni hadden we voor onze bruiloft een bruidstaart bested bij Mario, met als thema Italie. Mario heeft ons verrast met een hele mooie ijstaart die precies paste binnen onze Italtiaanse avond. De taart was mooi op tijd geleverd en de smaken waren voortreffelijk. Nogmaals bedankt Mario en Maria

Alex & Mirjam

5

op 11-09-2018

Dolomiti heeft onze ijsbruidstaart geleverd! Het was een witte taart met 4 lagen ijs en opgemaakt met donkerblauwe en lichtblauwe rozen. Onder aan elke laag zat een donkerblauw lintje van fluweel! De ijstaart is super op tijd geleverd een aangesneden door ijsmeester Mario zelf. Ze verdienen een groot compliment voor hun goede service en prachtige ijstaart!! Van harte aanbevolen als je op zoek bent naar een bijzondere ijstaart voor je trouwdag bijvoorbeeld!

Ga naar een verwante categorie

Melis Stokelaan 13

2533 CM Den Haag

070-3677067

06-16918176