Bruidsboutique van de Wetering Wij zorgen voor de perfecte jurk waarin je zult stralen op de bruiloft van je dromen!

Bruidsboutique van de Wetering Bruidsboutique van de Wetering
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsboutique van de Wetering Vraag informatie aan
Rondweg 13
5406 NK Uden

Welkom bij Bruidsboutique van de Wetering

Je trouwdag.. één van de mooiste dagen van je leven. Alles moet perfect geregeld zijn en niet te vergeten, jij moet er stralend uitzien. Dat begint bij het vinden van jouw droomjurk!

JOUW DROOMJURK

De keuze voor je bruidsjurk is niet zomaar iets.. Grote kans dat je al wat onderzoek hebt gedaan naar je wensen en voorkeuren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De stylistes van Bruidsboutique van de Wetering hebben jarenlange kennis en ervaring om te zorgen dat jij er op jouw trouwdag adembenemend uitziet!

DE EERSTE PASBEURT

Een eerste pasbeurt verloopt bij ons in alle rust. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je te verrassen. Dit kan met de jurk maar kan ook met de brede collectie bruidsmodeaccessoires!

HONDERDEN JURKEN

Bruidsboutique van de Wetering heeft alle grote topmerken bruidsjurken in huis maar juist ook jurken van wat onbekendere designers. Van klassieke tot moderne jurken in verschillende prijsklassen. 

Wil je meer lezen over Bruidsboutique van de Wetering? Bekijk onze Facebook pagina! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marly

Op 01 oct 2019

Via deze weg wilde ik julllie nog even bedanken voor de hele goede service en de prachtige jurk die ik bij jullie gekocht heb. We hebben 31 mei een fantastische dag gehad!! En zelfs het weer was ontzettend goed ;) De jurk zat helemaal perfect en iedereen was er weg van, inclusief de bruidegom. Heb er echt enorm veel complimenten over gehad. Zelf voelde ik me ook echt helemaal fantastisch in de jurk, hij is zo mooi! Nogmaals dank jullie wel voor alles!

Niek & Samantha

Op 01 oct 2019

Lieve dames van Bruidsboutique Van de Wetering, Zoals beloofd stuur ik jullie wat foto's van ons. Het is alweer een maand geleden.. (28-06) wat vliegt de tijd! Wij hebben een geweldige dag gehad en zo genoten met onze familie en vrienden! Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie fijne service, hartelijkheid en goede adviezen. De jurk is echt prachtig! Ik heb echt zoveel mooie complimenten gekregen. Complimenten voor jullie en mocht er iemand vragen naar een fijne bruidsboetiek verwijs ik ze naar jullie!

Selma

Op 01 oct 2019

Ik ben uitstekend geholpen met het vinden van mijn perfecte droom bruidsjurk! Nadat ik mijn wensen had uitgesproken kreeg ik verschillende mooie jurken om te passen. De eerste jurk is het geworden, daar werd ik op slag verliefd op! Uiteindelijk hebben Stefan en ik op 28-6-2019 een droombruiloft gehad met mooi weer, een toplocatie, prachtige trouwkleding en een super ontspannen sfeer! Ik raad iedereen aan om bij Bruidsboutique van de Wetering bruidsjurken te komen passen! Bedankt voor jullie kennis en kunde dames!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation