Bibifotografie Bibifotografie , Pure en liefdevolle trouwfoto's!

Bibifotografie Bibifotografie
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bibifotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwfotografie wat kan ik als trouwfotograaf voor jullie betekenen:

Het fotograferen van jullie huwelijk is heel bijzonder. Gedurende de hele dag loop ik met jullie mee om alle ontroerende, mooie, grappige en officiële momenten vast te leggen. Vanaf het aankleden van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart. Als fotograaf heb ik de eer om al deze intieme momenten mee te maken. Geen enkel huwelijk is hetzelfde, geen enkel bruidspaar is hetzelfde. Om deze reden heb ik vooraf met jullie een uitgebreid intake-gesprek om te verkennen wat jullie wensen zijn, wat jullie van mij verwachten en natuurlijk ook om goed kennis te maken, zodat ik op de trouwdag geen onbekende meer voor jullie ben.

Wil je meer lezen over Bibifotografie? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anouk

Op 28 aug 2018

Zo blij met Brigitte als fotograaf. Heel ongedwongen en erg op ons gemak gesteld. Prachtige foto’s dat kiezen gewoon erg lastig is. Heel blij met onze keuze!

Kim

Op 18 jun 2018

Een paar weken geleden heeft Brigitte prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Het was al zo tof om het eerste resultaat te zien, maar nu we alle foto's hebben zijn we helemaal gelukkig. Hiermee kunnen we makkelijk en met plezier terugkijken. Dank je wel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation