beYoutiful Be You

(0)

Beoordeel

Omdat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken!

Misschien heb je al een jurk uitgezocht en overweeg je of je je zult laten opmaken of niet. Wellicht is een persoonlijk make-upadvies dan iets voor jou. Ervaring leert dat veel mensen zich niet helemaal "zichzelf" voelen als ze zich laten opmaken. En dat is het laatste wat je wilt op deze dag! 

Ik leer je hoe je zelf een prachtige (bruids)make-up kunt aanbrengen die ècht bij je past. Je kunt de make-up ook bij mij kopen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren hebt. Voordeel hiervan is dat je het nog een aantal keer thuis kunt "oefenen". 

Uiteraard is het ook mogelijk om je door mij te laten opmaken op je mooiste dag.

Het is ook mogelijk om voor dit advies je vriendinnen, (schoon)moeder en/of zussen mee te nemen. Ook zij willen er die dag prachtig uitzien natuurlijk! Zij kunnen bij een kleurenanalyse (inclusief make-upadvies) een kleurenwaaier aanschaffen, waarmee zij hun kleding voor jouw mooiste dag in hun beste kleur kunnen uitkiezen.

Tip: Een make-up advies leent zich ook uitstekend voor een vrijgezellenfeestje of vriendinnenworkshop! Stel hiervoor je eigen groepje samen van maximaal 6 personen en neem contact op over de mogelijkheden. 

06-29214099

Adres: Haakmos 1 2914 VB Nieuwerkerk aan den IJssel

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Haakmos 1

2914 VB Nieuwerkerk aan den IJssel

06-29214099