Anbise

(0)

Beoordeel

Goed voeden | Goed voelen

Met goede voeding kun je verschillende doelen bereiken.

Hieronder zijn er een paar benoemd:

  • Jouw gewenst gewicht bereiken.
  • Je fitter voelen.
  • Jouw lichaam soepeler laten voelen, minder gewrichtsklachten.
  • Minder tot geen last van buikpijn.
  • Je lekkerder in jouw vel voelen.

Anbise gebruikt meerdere methodieken (ieder los van elkaar) om het gewenste doel te bereiken:

  • Begeleiding met afvallen; My-LifeSlim Sevenum
  • Begeleiding met Detoxen
  • Begeleiding door middel van Hypnose / Hypnotherapie

 De coach

“Mijn naam is Annemiek Billekens-Seuren en woonachtig in het mooie Sevenum (Noord-Limburg). Een bourgondisch gebied. Met mijn horeca-scholing kan ik dus wel bevestigen dat ook ik van lekker eten houd. Sterker nog, met 10 jaar professionele wijnachtergrond, blijft het niet alleen bij het eten. Toch is het niet te achterhalen aan mijn postuur/gewicht. Niet meer…

De eerste vraag die waarschijnlijk in je op zal komen, is hoe het kan dat iemand met een horeca en wijnachtergrond er dan toch voor kiest om te gaan richten op het afvallen. Deze keuze ligt erg dicht bij mijzelf.

Toen ik voor de keuze stond welke HBO-opleiding ik wilde gaan doen na mijn Hogere Hotelschool, kon ik niet kiezen tussen de opleiding Voeding & Diëtetiek en Food & Business. Uiteindelijk heeft de laatste opleiding “gewonnen” om de simpele reden dat ik het niet durfde om aan de opleiding tot Diëtiste te gaan beginnen. Ik had zelf zo’n haat-liefde verhouding met eten, dat ik er “bang” voor was dat ik tijdens de Diëtistenopleiding enkel met mijn eigen caloriën bezig zou zijn. Door de jaren heen bleef ik altijd bezig met afvallen, voeding, lekker eten, opleidingen over o.a. voeding en coaching (van het bewuste en onderbewuste).

En uiteindelijk is het bloed gaan stromen, waar het altijd wilde stromen; Mensen coachen met dat wat mijn eeuwige passie is en strijd was.

Trots kan ik dan ook zeggen dat ik fulltime professioneel bezig ben als Gewichtsconsulente, Hypnotiseur en Detox coach. (Deze 3 methodieken staan overigens los van elkaar. Indien gewenst kunnen ze gecombineerd worden). Daarbij vind ik het belangrijk om mijn kennis op pijl te houden door middel van het volgen van cursussen en studies die aansluiten op mijn vakgebied. Ik kan wel zeggen dat ik het nodige in mijn mars heb om mensen te kunnen begeleiden/coachen met afvallen.

Met vriendelijke groeten,

Annemiek

06-42087809

Adres: Molenstraat 26 5975 AG Sevenum

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Molenstraat 26

5975 AG Sevenum

06-42087809