Datum trouwkaart aanpassen? Verstuur een Change the Date!

Moeten jullie ook de datum op de trouwkaart aanpassen door de corona maatregel? Hieronder legt Jo-Anne uit wat je het beste kunt doen. Ze geeft je tips & tricks en vertelt je welke mogelijkheden er zijn om je trouwkaart aan te passen.
change the date

Trouwkaarten verstuurd en wel trouwen


Jullie kiezen er wel voor om te trouwen voor de wet, maar vieren het feest later. Dit burgerlijk huwelijk zal met een paar getuigen plaats vinden in het gemeentehuis. We adviseren een Change the Date kaart te sturen. Voor jullie is het vooral belangrijk dat je vermeldt wel voor de wet te gaan trouwen en wanneer de bruiloft wel gevierd gaat worden.

change the date datum

Trouwkaarten verstuurd en datum verzet


De gehele bruiloft wordt verplaatst naar een andere datum. Die kan zijn in het najaar of volgend jaar. Ook voor jullie is het handig om Change the Date kaartjes te sturen. Doe dit pas als je zeker weet dat alle leveranciers op die datum beschikbaar zijn.

change the date versturen

Trouwkaarten besteld, maar niet verstuurd


Optie 1: De trouwkaarten worden wel verstuurd met een Change the Date kaartje daarbij met daarop de uitleg en aanpassingen.
Optie 2: Je bestelt nieuwe trouwkaarten met de nieuwe trouwdatum. Dit brengt wel extra kosten met zich mee.

trouwkaart versturen

Trouwkaarten niet besteld


Jullie trouwkaarten waren nog niet besteld, maar stonden al wel klaar in je account. De proefdrukken heb je misschien al binnen. Dan kan alles nog aangepast worden. Als jullie daar advies bij kunnen gebruiken, neem dan gerust contact op met Jo-Anne , ze helpt je graag verder.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation