Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwaccessoires & bruidstasjes

trouwbedankjes_allerlei

Romantische trouwaccessoires


Bruidsaccessoires horen bij een huwelijk. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de 'finishing touch' voor iedere bruid. Daarom heeft Dreamwedding, speciaal voor jou als bruid, een lijn geselecteerd die schoonheid, kwaliteit en betaalbaarheid combineert. Dreamwedding neemt je graag mee in de wereld van bruidssieraden en bruidsaccessoires.

Bruidstasje Melia


Iedere bruid is uniek en daarom hebben we speciaal voor jou een exclusieve collectie sieraden en accessoires geselecteerd, met als absolute high light onze eigen Dream Collection. Met al onze trouwartikelen gaan we alleen voor schoonheid en kwaliteit, niets moet jou in de weg staan om te stralen op jullie mooiste dag. Of je nou traditioneel of lekker hip en trendy wilt trouwen, ons assortiment biedt jou de perfecte aanvulling op jullie bruiloft.

enveloppendoos


Enveloppendoos


De Dream Collection staat garant voor kwaliteit, luxe, exclusiviteit en heeft een geheel eigen lijn. Bijzondere bruidssieraden, schitterende tiara’s en diademen en beeldschone bruidstasjes geven jou als bruid net dat beetje extra cachet tijdens de huwelijksdag.


Bruidstasje Octavia


Maar de Dream Collection biedt meer. De mooiste bruidsschoenen, lieflijke strooimandjes, beeldige ringkussens, kanten sluiers en spannende kousenbanden zijn een lust voor het oog. Ook een gastenboek, waarin jullie gasten hun aanwezigheid kunnen optekenen, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de grote dag.

ringkussen_detail


Ringkussen


Dat goede kwaliteit en mooie spullen best hand in hand kunnen gaan met een aantrekkelijke prijs, bewijst deze Dream Collection wel. Je betaalt nooit teveel. En ben je niet tevreden over de ontvangen sieraden of accessoires? Dat is geen enkel probleem voor Dreamwedding! Wanneer je de door jouw ontvangen artikelen binnen een termijn van 30 dagen retourneert, ontvang je gegarandeerd het geld terug.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation