Zelf rijden! Trouwen, event of zomaar? “Exotic Cars”: het juiste adres.

Een ruime keuze aan trouwauto’s vind je bij Exotic Cars.

Sportief


Als je gaat trouwen wil je tenslotte het beste. En dat geldt ook voor je trouwauto. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk samen een spetterend entree maken. Een sportwagen of luxe auto. Samen heerlijk genieten! Exotic Cars heeft diverse automerken om een keuze uit te maken. Zelf rijden of gereden worden door een chauffeur. Tevens hebben we een gratis breng en haalservice door heel Nederland.

image003

Identiteit en smaak


Zijn woorden voor jullie trouwauto. Vaak heeft het bruidspaar een voorliefde voor een bepaald automerk. Van luxe Bentley GTC tot sportieve Ferrari 488 GTB. Snelle Porsches of exclusieve Mercedes. Natuurlijk zelf rijden in deze supersportwagens van Exotic Cars. Unieke exoten zoals de Alfa Romeo 8C Spider en de Maserati 4200 GranSport spider ontbreken niet in het merken scala

image002_1

Cabrio rijden


Vooral “vrijheid” is het juiste woord als je voor een cabrio kiest. De zon in je gezicht. Een briesje door je haren. Alle familieleden en daggasten zien het bruidspaar aankomen. Alle ogen zijn op jullie gericht. Met natuurlijk de keuze om met een druk op de knop het dak te sluiten indien gewenst. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op middels onderstaand contact.

image002

Contact


EXOTIC CARS
vind je aan de Simon Stevinweg 23-7
6828 BS Arnhem.
Telefoon : 026-3622913
Mobiel : 06-53480149

IMG_5306advertorial
Facebook en twitter
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation