Zeg “Ja, ik wil!” aan boord van LoungeKlipper

Als je op zoek bent naar iets origineels en onvergetelijks, iets romantisch en toch stoers, dan is een zeilschip de beste optie. De sfeer is meteen goed, jullie hebben je eigen plek en je kunt het schip ‘aankleden’ naar jullie smaak. En al die andere dingen regel je met de (rechtstreeks met de eigenaar van het schip) reder of schipper. Trouwen aan boord van een zeilschip (Umoja) is alles in één! Zie je jezelf al samen met je lief en jullie gasten aan boord gaan van zo’n geweldig mooi zeilschip? De wind in je haar, de zon op je gezicht, het prachtige uitzicht en het water om jullie heen, terwijl jullie elkaar aan dek het ja-woord geven. Proost met bubbels en een stuk lekkere taart en als jullie het echt goed willen doen, kies dan ook voor een gezellige borrel, een meer-gangendiner of een uitgebreid buffet en sluit je dag af met een flinke party aan boord. Jullie trouwdag wordt er één, waarover nog lang wordt nagepraat!

Trouwen aan boord van de Umoja

Een van de schepen waarop je kunt trouwen, is de Umoja. Deze indrukwekkende tweemaster is een officiële trouwlocatie in de gemeente Waterland en Amsterdam. Het woord Umoja komt uit het Swahili en betekent ‘samen’, ‘verbinding’ en ‘eenheid’. Het is een van de grootste zeilschepen van de Nederlandse vloot, dus als jullie je beide families en ongeveer honderd beste vrienden willen uitnodigen, dan past dat. Er kunnen maar liefst 150 personen aan boord! Met jullie meest speciale gasten slaap je aan boord van de zusterschepen Vrijheid en/of Avontuur, die exclusief voor jullie naast de Umoja worden gelegd. Maar dat is pas aan het einde… Het gaat vooral om het eerste deel van de dag! Na jullie hartstochtelijke ‘ja’ en De Kus, kan het onofficiële deel beginnen: maak een prachtige vaartocht of ga aan wal in een gezellige haven, daarna lekker borrelen aan dek met een barbecue (of walking dinner) erbij waarna de dj jullie tot ver na middernacht uit je dak laat gaan. Goed plan toch?

Blijf slapen! En beleef je huwelijksnacht aan boord van een zeilschip

Sta je net veel te lekker te dansen aan dek omdat de dj alleen maar jullie favoriete nummers draait en krijg jij en je verse bruid of gom maar niet genoeg van alle leuke mensen om jullie heen? Dan blijf je toch gewoon slapen? Op veel schepen kun je aan boord overnachten. Zorg ervoor dat je dit van te voren afspreekt, want zomaar neergaan in het vooronder of op een paar loungekussens aan dek is niet echt romantisch. Regel die ‘bruidssuite’ of comfortabele hut en word de volgende ochtend rustig wakker met een goed ontbijt en een ontspannen vaartocht als afsluiting. Samen met jullie belangrijkste gasten, zodat het ook voor hen een onvergetelijke bruiloft wordt. Enthousiast geworden en hoor je jezelf het Ja-woord al geven aan boord van LoungeKlipper? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation