Uniek in Gelderland: Restaurant De Peerdestal

De Peerdestal is één van de meest bijzondere en sfeervolle trouwlocaties van Gelderland. Het prachtige pand aan de rand van de Veluwe leent zich uitstekend voor een gedenkwaardige bruiloft of huwelijksfeest. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten uw gasten te ontvangen. De Peerdestal kan eventueel naast de culinaire invulling ook de rest van de organisatie voor uit handen nemen. Zo kunt u genieten van een onbezorgde huwelijksdag, geheel ingericht naar uw wensen.

Bijzondere ceremonie


De prachtige zalen (De Roosterplaats, kleine zaal tot 100 personen, De Stal, grote zaal tot 225 personen, Grote zaal + Kleine zaal tot 350 personen) lenen zich uitstekend voor een bijzondere bruiloft. Het karakteristieke Gelderse pand heeft plaats voor een onvergetelijke ceremonie geheel tot in de puntjes verzorgd.


Receptie


Ontvang uw gasten in één van onze stijlvolle zalen of gezellige terras met een heerlijke amuse en drankje. 


Huwelijksdiner


In een stijlvolle setting geven wij een culinaire en unieke invulling aan uw huwelijksdag. Wij serveren overheerlijke bourgondische gerechten, waardoor uw gasten uitgebreid zullen genieten van de verscheidene en seizoengebonden gangen.

Gedenkwaardig huwelijksfeest


Uw bruiloft afsluiten met een memorabel feest? Bepaal zelf uw invulling en wij regelen alles. Graag bespreken wij samen met u uw wensen en ideeën. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken om gezamenlijk de mogelijkheden te bekijken.

Uw huwelijksdag bij de Peerdestal


Wij zorgen ervoor dat alles tiptop voor elkaar zal zijn, zodat u onbezorgd kunt genieten van een prachtige en onvergetelijke dag. Onze vakkundige en zeer gedreven koks zullen zorgen voor een smaakvolle invulling van uw dag en alle andere professionele en bevlogen medewerkers zullen met veel enthousiasme te werk gaan. Voor meer informatie of een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0313 415 758
Wij zijn u graag van dienst.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation