Trouwen in Ouwehands Dierenpark Rhenen


Temidden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon in uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving én een perfect scenario.

Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt alles om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Tot het vervoer van bruidspaar en gasten aan toe!

Ja, ik wil … Waar gaat het jawoord klinken? Worden de mandrils van het Afrikahuis uw ‘getuigen’ of kiest u voor de Gorilla’s in Gorilla Adventure of gunt u die eer op vrijdagavond aan de zwemmende ijsberen bij het ijsberenterras? De ambtenaar van de Burgerlijke Stand heeft geen voorkeur, maar richt zich naar uw wensen.


Voor de fotoreportage biedt Ouwehands Dierenpark het perfecte decor. Terwijl de fotograaf de prachtigste plekjes met u uitzoekt zorgen wij graag voor uw gasten. Wat dacht u ervan om onze gidsen een rondleiding door het park te laten verzorgen? Het zijn geboren vertellers die de gasten tijdens een rondgang van ongeveer 1,5 uur zullen boeien met leuke weetjes en anekdotes.


Aansluitend organiseren wij graag uw diner en feestavond. Ouwehands Dierenpark beschikt over diverse locaties met variabele indeling en ontvangstcapaciteit: elk met zijn eigen sfeer. Hierdoor kunnen de gasten de locatie kiezen welke geheel bij het gezelschap past. Wij zeggen van taart tot toost en bedoelen hiermee, een drie gangen diner, een luxe lunch of een uitgebreid walking diner. Alles is mogelijk!

Voor meer informatie ga naar Ouwehands Dierenpark
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation