Trouwen in DierenPark Amersfoort

Beleef de mooiste dag van uw leven in de bijzondere sferen van het DierenPark tussen ruim 1500 dieren.

Trouwen in DierenPark Amersfoort
Voor een uitgebreid huwelijksdiner en een bruisende feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele DierenPark is een officiële trouwlocatie. Zo kunt u trouwen op de Savannebrug, in het olifantenverblijf Rijk der Reuzen of in de Stad der Oudheid. Wij laten u graag de unieke locaties zien!

Elkaar het 'jawoord' geven in de dierentuin zal er gegarandeerd voor zorgen, dat uw trouwdag de mooiste dag uit uw leven word. U kunt bijvoorbeeld trouwen in het sfeervolle Paleis van Koning Darius. Deze ruimte wordt speciaal ingericht als 'trouwzaal', inclusief romantische rozenblaadjes en brandende kaarsjes.

Onder het toeziend oog van de gieren, tijgers en jakhalzen geeft u elkaar het jawoord. De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de huwelijksplechtigheid te midden van de dieren en de andere genodigden.

Trouwen in DierenPark Amersfoort
Nadat u elkaar het jawoord heeft gegeven kunt u de bruidstaart aansnijden en samen een toast uitbrengen. Vervolgens kunt u samen met de fotograaf foto's gaan maken in het park. De dierentuin is een prachtig decor voor uw fotoreportage.

Terwijl u foto's maakt in het park, kan één van onze gidsen uw gasten meenemen voor een rondleiding langs de dieren. De opbrengst van de rondleiding gaat naar diverse natuur- en soortbehoudprojecten.

Na het officiële deel kunt u deze feestelijke dag voortzetten in één van onze thematisch ingerichte feestzalen. U kunt bij ons uitgebreid dineren, uitgeserveerd of in buffetvorm.

Trouwen in DierenPark Amersfoort
Om de dag helemaal compleet te maken kunt u het huwelijk uitgebreid vieren met een spetterend feest. Wij kunnen voor u een dj of entertainment verzorgen, waarbij wij uiteraard luisteren naar uw wensen.

Wij maken het feestelijke programma van uw bruiloft speciaal voor u op maat en geven daarbij graag advies. Uw trouwdag wordt van begin tot eind door ons begeleid. Dit betekent optimaal genieten voor u én uw gasten.

Wilt u meer weten over trouwen in DierenPark Amersfoort? Neemt u dan contact met ons op via 033-4227162 of door een mail te sturen naar feestenenvergaderen@dierenparkamersfoort.nl
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation