Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwambtenaar Wijbrand van der Sande | Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Ik ben Wijbrand van der Sande, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon. Mijn beroep is presentator. Ik presenteer radio- en televisieprogramma's bij RTV Oost - de publieke regionale omroep van Overijssel, maar ook theatershows in de grotere theaters van ons land. En ik ben ook zelfstandig trouwambtenaar in heel Nederland én daarbuiten!


​Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarin ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën. Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.


Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven. Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest. Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik.

​Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij. Na het JA-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!


Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel, verbindend maar vooral persoonlijk. Dát zijn de woorden die bij mijn stijl passen. Op een trouwdag mag het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!
Kijk voor meer informatie op mijn website magikjullietrouwen.nl

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation