Romantisch Aruba

Aruba is een prachtige en veelzijdige premium bestemming waar je in alle rust van de natuurlijke schoonheid en weelde van het eiland geniet. Denk aan kilometerslange, hagelwitte stranden die je direct in vervoering brengen, tot een keur aan luxe spa’s en heerlijke culinaire hoogstandjes in meer dan 200 restaurants. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en een verkwikkende bries, waait de stress letterlijk van je af terwijl je in een permanente staat van ontspanning geraakt.

5x de meest romantische activiteiten op Aruba


Op One Happy Island Aruba vind je uitgerekte parelwitte stranden zover het oog reikt, een adembenemende diepblauwe zee en natuurlijk het hele jaar door zon. Kortom; de perfecte ingrediënten voor een idylische vakantie. Aruba biedt echter nog veel meer voor een über-romantische trip met je geliefde. Check hier onze top 5 meest romantische activiteiten op dit tropische paradijs.

Stand Up Paddle Boarden in de mangroven


Stand Up Paddle Boarden, ook wel peddelsurfen genoemd, is een van de meest populaire watersportactiviteiten op het eiland. Deze sport beoefen je op rustig water waarbij je in balans blijft door de surfplank met een lange roeispaan voort te bewegen. Wil je in een paradijselijke omgeving met je geliefde al peddelend van Aruba’s schitterende kustlijn genieten? Kom dan naar Mangel Halto (dat letterlijk hoge mangroven betekent). Mangel Halto is een afgelegen strand aan de zuidoostkust van Aruba en wordt gekenmerkt door prachtige natuur, een heldere turquoisee zee en ultieme rust. Wil je eerst nog even een lesje nemen? Hier vind je alle info.

Dineren aan de branding


Met meer dan 200 restaurants is het overal op Aruba culinair genieten. Of je nu in een lokaal vistentje je zelf gepelde garnalen met een verfrissend biertje wegspoelt of all-out op sterrenniveau dineert, op Aruba raak je niet uitgegeten. En bij prachtige uitgerekte stranden horen natuurlijk ook romantische restaurants aan de branding waar je met je voeten in het zand het glas heft terwijl de goudgele zon langszaam in de zee zakt. Hier vind je een overzicht van alle culinaire hotspots op het eiland.

Een frisse duik in de Natural Pool


Aan de Noordoostkust, waar je langs verlaten baaien en stranden tourt, bevindt zich een natuurlijk zwembad. Een uit vulkanisch gesteente ontstane kom fonkelt hier in de felle passaat. In deze zogeheten Natural Pool kun je heerlijk zwemmen of snorkelen terwijl de hoge golven over de rotsen gutsen. Het is een hele klim om dit natuurverschijnsel te bereiken, maar als je eenmaal samen in het water ligt of snorkelend een school kleurrijke vissen tegenkomt, dan weet je dat het de tocht meer dan waard was.

Couples massage op het strand


Op vakantie wil je natuurlijk niks liever dan ontspannen terwijl de stress letterlijk van je afwaait. Op Aruba kun je bij divers spa’s een heerlijke couples massage boeken. Wie het romantische plaatje helemaal compleet wil maken boekt een massage op het strand. Dan liggen jij en je wederhelft zij aan zij op twee massagetafels en worden al je spierknopen vakkundig losgemaakt terwijl de zee op de achtergrond ruist en je een licht briesje op je huid voelt. Zo ongelooflijk zen dat je waarschijnlijk niet meer wakker wordt.

Een ochtendwandeling door nationaal park Arikok


Je moet er wel wat voor over hebben (lees: vroeg opstaan), maar dan hike je wel op het mooiste tijdstip van de dag door Aruba’s spectaculaire ruige en ongerepte landschap in nationaal park Arikok. Arikok is de perfecte plek om kleurrijke vogels, ezels, geiten, hagedissen en andere bijzondere diersoorten te spotten, te midden van torenhoge cactussen en weelderige dividivi bomen. Wie flink doorstapt loopt door het park linea recta naar de meest oogverblindende stranden ooit zoals Dos Playa en Boca Keto. Hier lees je er meer over.Kijk voor meer informatie en inspiratie op nl.aruba.com
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation