Muller & Co: dé plek voor iedereen!

Muller & Co, gevestigd aan de Kerksingel in Berkel & Rodenrijs, midden in de oude dorpskern. Met een mooi terras aan de voorkant en een unieke binnentuin aan de achterkant, welke is voorzien van relaxte loungebanken, open haard, bar, keuken, toiletten en heaters.


Ook kan deze binnentuin volledig overkapt en verwarmd worden zodat we het hele jaar gebruik kunnen maken van onze unieke locatie! Het doel van Muller & Co is om er voor iedereen te zijn: onze gasten die ‘s ochtends komen ontbijten of even een kopje koffie willen drinken met een overheerlijk stuk taart.


Ook voor de gasten die gezellig willen genieten van een lunch of een high-wine. Een krantje lezen aan de leestafel of lekker bij de open haard genieten? Het kan allemaal bij Muller & Co.


Wij zijn er voor zowel jong als oud! Op de vrijdag- en zaterdagavond is Muller & Co uiterst geschikt om lekker een dansje te wagen en een drankje komen drinken. Onze huis DJ’s draaien die avonden hits uit de jaren ’80, ’90 en van nu.


Van onze tuinkamer wordt veel gebruik gemaakt voor feesten, borrels en diners en vergaderingen. Ook op onze menukaart is er voor elk wat wils. Zo kan men onder het genot van een goed glas wijn “sharing” gerechten bestellen, maar ook mooie gerechten zoals tartaar met zalm, half dozijn oesters, gegrilde dorade en een rumpsteak. Bekende toppers als hamburger Muller & Co en saté of pasta staan op de kaart. Ook hebben we een kindermenu. Uiteraard alles aangepast aan de seizoenen!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation