Monique Martens Fotografie zoekt echte geluksmomenten

Het allermooiste aan het fotograferen van bruiloften vind ik het vast leggen van de verschillende emoties die er gedurende de dag voorbij komen. Het is elke keer zo bijzonder als een bruidspaar het trouwalbum op komt halen en met tranen in hun ogen het resultaat bekijkt!

Monique Martens Fotografie zoekt echte geluksmomenten
Tijdens jullie trouwdag weet ik de emotionele momenten te vangen. Mijn foto’s kenmerken zich door de liefde die ze uitstralen. Ik ben altijd op zoek naar momenten van verbinding, echte geluksmomenten en laat dit graag van mijn foto’s spatten.

Om dit goed te kunnen doen meng ik mij gedurende de dag in het gezelschap. Ik registreer de dag zoals deze verloopt en vang de momenten zoals ze echt zijn. Gaan we samen naar een mooie locatie voor een reportage? Natuurlijk geef ik jullie dan wel tips en aanwijzingen, maar ook hier is dit er puur op gericht om jullie liefde vast te leggen door momenten met echte emoties te creëren.

Monique Martens Fotografie zoekt echte geluksmomenten
Als ik achteraf hoor dat mensen niet door hebben gehad dat ik er de hele dag bij was, weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Kinderen op een bruiloft geven altijd een extra dimensie en ze zorgen voor de leukste spontane momenten. Ik geniet er altijd van als er kinderen op een bruiloft aanwezig zijn. Helemaal als ze ook nog eens een speciale taak krijgen. Ze brengen leven in de brouwerij. Met kinderen op je bruiloft is het geen moment saai en daar word ik extra blij van!

Monique Martens Fotografie zoekt echte geluksmomenten
Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mij en willen jullie meer foto’s van mij zien? Dat kan hier
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation