Huwelijksfeest op de Hayema Heerd

’t Is pure romantiek op het Groningse land, het perfecte decor voor een heuse ‘barn-wedding’

Geen bruidspaar is hetzelfde en daarom heeft ieder huwelijksfeest op de Hayema Heerd een uniek karakter. We verzorgen huwelijksfeesten en compleet verzorgde 2- of 3-daagse huwelijksweekenden; klein en intiem, of juist groots uitgepakt. In de voormalige grote boerderijstal is de authentieke sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven.


De fraaie boerderijstal nodigt uit om er voor ieder feest een eigen sfeer aan toe te voegen. Van opperst chic, vintage of tot basic in het stro, het kan allemaal. Met mooi weer vinden de gasten buiten een heerlijk plekje op het beschutte terras of in de boomgaard met een prachtig weids uitzicht. Ook voor kinderen is het feest; binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden.

Diner | catering


Hayema Heerd werkt samen met een aantal goede cateraars in de regio. Hierdoor zijn we zeer flexibel in ons aanbod voor diners, BBQ’s, buffetten enz. Koken met (biologische) producten uit de regio én de specifieke wensen van het bruidspaar zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Heeft een bruidspaar zelf een voorstel voor een eigen cateraar, dan staan we daar in principe open voor.

Feest


De informele en op en top vrolijke sfeer kenmerken de huwelijksfeesten op de Hayema Heerd. Bij ons treft u geen obers die jachtig rondlopen met volle dienbladen, maar gasten mogen zelf lekker hun glaasje halen bij de bar. Onderwijl raakt men gemakkelijk spontaan in gesprek met iemand die men misschien al lang niet heeft gezien. Er is ruimte voor de echte dansliefhebbers, en ook degenen die liever ietsje rustiger willen zitten, vinden hun een plekje op de grote strobank of op de hooizolder.


Overnachting | bruidssuite | slapen in de stro-iglo


De huwelijksnacht doorbrengen in de stro-iglo, als dat geen bijzonder slot is van een onvergetelijke huwelijksdag! Dit wordt echt een overnachting om nooit te vergeten. Het bruidspaar slaapt in een iglo gebouwd van stro, op een luxe opgemaakt strobed, onder de glazen koepel, uitziend op wellicht een stralende sterrenhemel.

Ook voor de huwelijksgasten zijn er overnachtingsmogelijkheden op de Hayema Heerd; slapen in stro en mogelijkheden op de kleine camping. De volgende morgen gaat het feest nog even door aan de feestelijk gedekte ontbijttafel.
Voor meer informatie en inspiratie: Hayemaheerd.nl
Tel. 0031 504030930
info@hayemaheerd.nl
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation