Hotel Ernst Sillem Hoeve

Trouwen in een prachtig Koetshuis in de Koninklijke bossen van de Lage Vuursche, een ideale locatie om elkaar het jawoord te geven.


Het elegante Koetshuis met zijn prachtige glas in lood ramen leent zich uitstekend voor een romantische huwelijksvoltrekking. In de authentieke hoeve zijn twee karakteristieke stijlzalen gelegen met mooie houten vloeren en hoge plafonds, die uitkomen op de sfeervolle bar de Ruif met open haard kamer. Deze combinatie van ruimtes is te gebruiken voor een feestelijke toast of een exclusief spetterend bruiloftsfeest.

Catering


Ook de culinaire omlijsting van jullie trouwdag is bij de Ernst Sillem Hoeve in goede handen. Van bitterbal tot walking- dinner en van bruidstaart tot uitgebreid dinerbuffet, alles is mogelijk. Onze chefkok denkt graag met jullie mee en legt jullie op culinair gebied in de watten.

Fotoreportage


Het omliggende statige park is bij uitstek geschikt voor een schitterende fotoreportage, voor een barbecue of om een feestelijke toost uit te brengen op het bruidspaar.

Ja, ik wil!


Hotel Ernst Sillem Hoeve wil graag dat je je thuis voelt en staat je graag met raad en daad bij in alle voorbereidingen. Met een persoonlijke benadering en servicegerichtheid verzorgen wij jullie huwelijksdag tot in de puntjes en overtreffen wij jullie verwachtingen.

Receptie en feest


In het charmante Koetshuis en de sfeervolle bar de Ruif verzorgen wij een chique receptie of gezellige borrel. Daarna is het tijd voor een knallend huwelijksfeest. Een dj, een band, een verlichte dansvloer, laat gerust weten wat de wensen zijn.

Bruidssuite


Na het feest bieden de comfortabele hotelkamers een rustpunt voor de gasten en trekken bruid en bruidegom zich terug in de luxe bruidssuite. ’s Ochtends genieten jullie van een uitgebreid ontbijt op bed om zo in alle rust na te genieten van jullie huwelijksdag.
Voor meer informatie ga naar Ernst Sillem Hoeve

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation