Herberg de Gouden Leeuw

Uw trouwdag is per definitie úw dag die doordrenkt is van een sfeer van samenzijn en romantiek!

Als bruidspaar wilt u zorgeloos genieten en moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Waar kan dat beter dan in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland? Geef elkaar het ‘jawoord’ in de Slotkapel van het Kasteel (aan de overkant van HerberG de Gouden Leeuw). U kunt hier trouwen voor de burgerlijke stand en voor de kerk. Bent u geïnteresseerd in een huwelijksvoltrekking in Bronkhorst? Neemt u dan contact op met de beheerder van de Slotkapel, de heer Klompenhouwer (0575 - 451314). Bij de gemeente Bronckhorst kunt u terecht voor het regelen van een ambtenaar van de burgerlijke stand (0575 - 750250).

Receptie, diner, feest


Na de huwelijksvoltrekking steken u en uw gasten de straat over en neemt u uw gelukwensen in ontvangst tijdens een sfeervolle receptie in HerberG de Gouden Leeuw. Uw huwelijksdiner wordt een ware culinaire ervaring, waarbij u en uw gasten genieten van diverse tongstrelende gerechten. Of u nu kiest voor een uitgebreid buffet of een uitgeserveerd diner à la carte, het zal u aan niets ontbreken.

Onze chef en zijn keukenbrigade maken graag een diner op maat dat aan al uw wensen voldoet. Sluit u deze fantastische dag af met een spetterend huwelijksfeest of kiest u voor een gemoedelijk samenzijn? Alles is mogelijk, want wij bieden ruimte aan een gezelschappen tot 10 tot 130 personen.

Fotorapportage


Nog even een paar mooie foto’s maken? Het Middeleeuwse Bronkhorst is bij uitstek een prachtige locatie voor uw bruidsrapportage!

Bruidssuite


Uw bijzondere huwelijksdag wordt in onze veelzijdige, gastvrije en sfeervolle herberg een waar sprookje! Na een onvergetelijke dag kunt u eindelijk de schoenen uittrekken en in alle rust samen nagenieten in onze romantische bruidssuite (met jacuzzi, hemelbed en riante badkamer) waar een heerlijke fles Champagne voor u klaar staat.

Contact


Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen. Wij maken er graag met u een onvergetelijke dag van! Wilt u alvast een kleine impressie? Bekijk dan dit filmpje.


Voor meer informatie ga naar Herberg de Gouden Leeuw
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation