Een bijzondere fotograaf op een bijzondere dag

Op jullie trouwdag hebben jullie het al druk genoeg; het is mijn taak als trouwfotograaf om al die speciale en bijzondere momenten vast te leggen. Een traan die van je vaders wang rolt, een lach op het gezicht… Zonder dat jullie het doorhebben leg ik deze bijzondere momenten vast. Ik ben creatief en gepassioneerd, vastberaden om jullie dag zo perfect mogelijk vast te leggen.

Persoonlijk


Iedere bruiloft is anders, daarom is het is natuurlijk ook belangrijk om te zien of het klikt tussen ons. Wanneer jullie denken dat ik de beste fotograaf ben voor jullie bruiloft, stuur me dan gewoon eens een berichtje. Ik kom graag eens met jullie kennismaken om jullie verhalen en verwachtingen te horen. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie als koppel een goed gevoel hebben bij mij. Als jullie fotograaf speel ik een grote rol op jullie speciale dag, dan moet de klik er wel zijn natuurlijk!

Tastbare herinnering


Bij elke bruiloft die ik fotografeer is een professioneel fotoalbum van 30x 30 cm inbegrepen met daarin jullie mooiste foto’s. Het album is van de beste kwaliteit en geheel aan jullie smaak en wensen aan te passen. Ook krijgen jullie alle gemaakte foto’s digitaal in hoge kwaliteit. Je zult zien dat ik momenten vastleg die je zelf niet eens gezien hebt, bijvoorbeeld de lach van je nichtje of de traan van je vader / moeder.
Ben je nieuwsgierig geworden? In voorgaande jaren heb ik al veel bijzondere bruiloften mogen fotograferen, deze foto’s kun je hier terugvinden. Heb je nog vragen? Aarzel niet om mij een berichtje te sturen. Ook heb ik in 2020 een leuke aanbieding voor jullie. Ik doe maximaal 25 bruidsrapportages per jaar, dus wacht niet te lang!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation