Welke.nl

Een bijzondere fotograaf op een bijzondere dag

Op jullie trouwdag hebben jullie het al druk genoeg; het is mijn taak als trouwfotograaf om al die speciale en bijzondere momenten vast te leggen. Een traan die van je vaders wang rolt, een lach op het gezicht… Zonder dat jullie het doorhebben leg ik deze bijzondere momenten vast. Ik ben creatief en gepassioneerd, vastberaden om jullie dag zo perfect mogelijk vast te leggen.

Persoonlijk

Iedere bruiloft is anders, daarom is het is natuurlijk ook belangrijk om te zien of het klikt tussen ons. Wanneer jullie denken dat ik de beste fotograaf ben voor jullie bruiloft, stuur me dan gewoon eens een berichtje. Ik kom graag eens met jullie kennismaken om jullie verhalen en verwachtingen te horen. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie als koppel een goed gevoel hebben bij mij. Als jullie fotograaf speel ik een grote rol op jullie speciale dag, dan moet de klik er wel zijn natuurlijk!

Tastbare herinnering

Ieder koppel krijgt van mij een professioneel fotoalbum met daarin de mooiste foto’s van jullie trouwdag. Ook krijgen jullie je foto’s digitaal. Zo kunnen jullie je dag nog eens rustig nabeleven. Je zult zien dat hier momenten instaan die je zelf niet eens gezien hebt, bijvoorbeeld de lach van je nichtje of de traan van je getuige. Mijn taak is om deze herinneringen vast te leggen, zodat jullie niets missen van de bijzondere dag. Ben je nieuwsgierig geworden? In 2018 heb ik al veel bijzondere bruiloften mogen fotograferen, deze foto’s kun je hier terugvinden. Heb je nog vragen? Aarzel niet om mij een berichtje te sturen. Ook heb ik in 2019 een leuke aanbieding voor jullie. Ik doe maximaal 30 bruidsrapportages per jaar, dus wacht niet te lang!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation