Disco service Apeldoorn

Disco service Apeldoorn is al jaren een specialist in licht en geluid. Willen jullie naar alle plechtigheden een super huwelijksfeest? Onze Discoshows staan garant voor een geslaagd feest. Door onze jaren lange ervaring met het draaien op huwelijksfeesten hebben we hiervoor een speciaal pakket ontwikkeld.

disco show trouwen

De Bruiloft Discoshow


Deze show kenmerkt zich door de compacte opstelling welke toch zeer compleet in apparatuur is. De Bruiloft Discoshow is ideaal voor kleine feestlocaties, en is onze meest geboekte show voor bruiloften. Onze Dj’s draaien op uw verzoek (bijna) alles van de jaren 60, 70, 80, 90 en heden en van House tot Strauss. Zij beschikken over een zeer ruime muziekcollectie. De inbreng van U en Uw gasten wordt gerespecteerd en waar mogelijk in de speellijst opgenomen. Disco Service Apeldoorn maakt deel uit van DSA-AVL, een verhuurbedrijf met een enorme hoeveelheid Audio, Video en Lichtapparatuur. Wij kunnen daardoor uit eigenmiddelen aan vrijwel al uw speciale wensen voldoen. Extra sfeerverlichting, videoschermen, speciale effecten, geluid in meerdere ruimtes of geluid voor de ceremonie.

disco show trouwen dj
Wij maken met u een afspraak in onze showroom waar u dan ook meteen kennis maakt met de Dj die op uw feest komt. U kunt een rondleiding door ons bedrijf verwachten, de discoshow staat opgesteld, en krijgt u een presentatie van onze mogelijkheden. Er is alle ruimte om al uw vragen te beantwoorden en kunt u nieuwe ideeën opdoen. Deze afspraak kunt u zowel overdag of s’avonds plannen. Bij ons vindt u ook een aantal niet te onderschatte zekerheden. U doet zaken met een professioneel bedrijf, dus afspraak is afspraak. Dit leggen we zelfs schriftelijk vast in onze overeenkomst.

disco show

DJ garantie!


U hoeft niet onverhoopt zelf op zoek naar een vervangende Dj als onze Dj plotseling ziek is. Dat regelen wij voor u en vanzelfsprekend komt er een professionele Dj.


Bij Disco Service Apeldoorn doet u zaken met een bedrijf waar mensen werken met verstand van zaken en passie voor het DJ vak. Graag ontvang ik u in onze showroom waar u de hele avond exclusief wordt ontvangen.

Belt u voor een afspraak? telefoon 055-5333102
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation