Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BIJZONDERE TROUWRINGEN.NL


Trouwringen met een vingerafdruk: persoonlijk en uniek

Zoeken jullie naar een heel persoonlijke trouwring, ga dan voor een trouwring met de vingerafdruk van je geliefde! Heel symbolisch, want met een fingerprint ring draag je een stukje van je lief altijd bij je. Zulke ringen zijn niet alleen persoonlijk, maar ook uniek. Niemand op deze aardbol heeft dezelfde vingerafdruk als jullie. Dat maakt trouwringen met vingerafdruk tot een speciaal sieraad dat niemand anders heeft.
Als jullie kiezen voor een vingerafdruk ring, dan zoeken we eerst samen naar trouwringen die perfect bij jullie passen en die helemaal naar jullie smaak zijn. Daarna zoeken we de beste plaats om de afdruk te graveren. Vervolgens maken we een print van jullie vinger en we maken jullie ringen. De vingerafdruk wordt tot slot heel diep in de ring gelaserd. De gravure blijft dan ook je leven lang mooi.

Veel modellen uit onze collectie zijn geschikt voor het plaatsen van een vingergravure, of je nou houdt van moderne trouwringen met strakke lijnen of van organische ringen met meer golvende vormen. Wil je een gravure aan de binnenkant of buitenkant van je ring, wil je er mooie diamanten bij? We reiken je wat ideeën aan!

Witgouden trouwringen met briljant en een vingerafdruk

Briljanten in witgoud matchen geweldig met een vingerafdruk gravure. Dat komt omdat wit goud en witte briljanten mooi afsteken tegen de donkere lijnen van de gravure. Ben je gevallen voor trouwringen met vingerafdruk en briljanten, dan kun je kiezen voor witte stenen maar het is ook heel mooi om stenen in een heldere kleur uit te zoeken. Bijvoorbeeld groene of blauwe briljanten. Briljanten voegen echt iets toe aan een ring met vingerafdruk. Met hun mooie fonkeling geven ze je trouwring een superelegante look!

Bij de herenring kun je er ook voor kiezen om de vingerafdruk aan de binnenkant van de trouwring te graveren. Aan de buitenkant is dan niets te zien, alleen jullie weten ervan. En natuurlijk de mensen aan wie jullie de print binnenin de ring laten zien! Zo draag je elkaars vingerafdruk bij je, maar de herenring blijft een rustige uitstraling houden. Veel mannen vinden dat het mooist. Je kunt nog een bijzonder accent aan de binnenkant van de herenring toevoegen, in de vorm van een zwart en/of een wit briljantje. Of de coördinaten van de plek waar je haar ten huwelijk hebt gevraagd. Misschien wel de coördinaten van de Eiffeltoren in Parijs: 4851.5022,N,00217.6689,E!

Organische trouwringen: de natuur aan je hand

Organische trouwringen zijn ringen met natuurlijke vormen en vloeiende lijnen, geïnspireerd op de natuur. Je noemt zulke ringen ook wel earth ringen. Ze zijn op en top natuurlijk en we maken ze in onze edelsmederij graag. In onze nieuwe collectie trouwringen 2021 schitteren dan ook meerdere organische modellen, waaronder het ontwerp Brioso. Je ziet de ring hier op de foto. Zulke ringen worden speciaal voor jullie met de hand gemaakt in ons atelier; daarom zijn er geen twee hetzelfde. Als dat niet uniek is… Niemand heeft dus zulke ringen als jullie. Organische ontwerpen lenen zich goed voor het plaatsen van een vingergravure. Dat komt omdat ook fingerprints vloeiende, ronde lijnen hebben. Die sluiten perfect aan bij de speelse vormen van de earth trouwringen uit onze collectie. Vrijwel de hele collectie organische trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl kunnen wij voorzien van jullie persoonlijke vingerafdruk.
Vingerafdrukringen zijn bijzonder en trekken dan ook de aandacht. Je blijft er je hele leven met plezier naar kijken. Dus kom eens langs om onze unieke collectie met eigen ogen te bekijken en de ringen met fingerprint uit te proberen!

 
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation