Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Alles wordt geregeld op deze trouwlocatie in Amsterdam – OP SUYD

We zijn OP SUYD, een prachtige trouwlocatie in hartje Amsterdam Zuid. Misschien ben je al eens bij ons voorbij gereden of gefietst, want we zijn de buren van het Olympisch Stadion. Dit maakt ons een populaire locatie en het is ook nog eens uitstekend te bereiken. Vanaf de snelweg rijd je binnen 5 minuten onze parkeergarage in. Komen je gasten liever met het openbaar vervoer? Er stopt een bus en tram recht voor de deur. Met die bereikbaarheid zit het dus wel goed. Laten we nu wat dieper ingaan op de mogelijkheden van onze top trouwlocatie in Amsterdam.

Zoals de American Authors al zingen: ‘This is gonna be the best day of my life!’


Vier je ceremonie, receptie en/of feest bij OP SUYD in Amsterdam Zuid en het wordt de beste dag van je leven. Waarom? Omdat onze eventmanagers er alles aan doen om jouw wensen uit te laten komen op de mooiste dag van jullie leven. Misschien heb je een weddingplanner die alles tip en top voor je regelt, maar dan nog zijn wij enorm van hulp op onze locatie. We kennen onze locatie natuurlijk als geen ander en hebben dan vaak handige tips om over na te denken. Hebben jullie bijvoorbeeld nagedacht over het thema van de bruiloft? Als er een thema is, dan moet de aankleding ook matchen op de locatie. We kunnen jullie daarin ontlasten omdat we samenwerken met een partner. Zij richten complete evenementen in met het mooiste meubilair, verse bloemen en decoratie.

Maak je bruiloft extra speciaal met een bruiloft thema


Met een bruiloft thema maak je jullie dag extra speciaal. Ga je voor white, bohemian, donker en romantisch of voor een buiten bruiloft met veel bloemen? Met een schitterende versierde locatie kun je de gasten een dresscode meegeven die matcht bij jullie thema. Dat gaat schitterende plaatjes opleveren die de video- en fotograaf van jullie nemen. Een buiten bruiloft, hoor ik je misschien denken? Jazeker, jullie ceremonie, receptie en/of feest kan ook buiten plaatsvinden. We hebben namelijk een prachtige luifel waar je overdekt staat, maar een buitenbruiloft op ons grote terras is ook optioneel. Zie je jezelf al lopen op de uitgerolde witte loper over het Stadionplein met al je dierbaren naast je?

Onze trouwlocatie in Amsterdam verzorgt alles tot in de puntjes!


Nu hebben we het gehad over het thema, de aankleding en de mogelijkheid om je bruiloft buiten te vieren. Maar niet geheel onbelangrijk is het eten en drinken. Ze zeggen niet voor niets: liefde gaat door de maag. Dat stem je natuurlijk met ons af, geheel passend bij jullie wensen. Ga je lekker Bourgondisch voor een foodtruck waar iedereen zelf wat kan halen? Of kies je liever voor een diner op onze 1e etage met een prachtig uitzicht en sfeervolle kaarsverlichting? Zoals je leest: alles is eigenlijk mogelijk. Onze koks maken met alle liefde gerechten klaar waar je gasten, maar vooral jullie blij van worden. Het is jullie dag!

Officiële trouwlocatie


Wist je dat we een officiële trouwlocatie zijn? We staan geregistreerd bij Gemeente Amsterdam zodat jullie gehele dag bij ons gevierd kan worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en kom je onze trouwlocatie in Amsterdam Zuid graag bekijken? Plan dan een afspraak in met onze eventmanagers Mariska en Chantal. Mailen kan naar zalen@hetamsterdamseproeflokaal.nl, maar we zijn ook te bereiken per telefoon: 020-3031422. Tot snel!

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation