Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Uitreiking Dutch Wedding Awards 26 november in AFAS Circustheater Scheveningen

Op dinsdag 26 november worden in het AFAS Circustheater in Scheveningen de Dutch Wedding Awards uitgereikt aan de beste trouwleveranciers van Nederland. De Dutch Wedding Awards belonen de leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten.

Spectaculaire gala-avond

In het AFAS Circustheater wordt tijdens een spectaculaire gala-avond bekend gemaakt wie van de inzendingen met een felbegeerde Dutch Wedding Award naar huis gaat. De inzendingen zijn verdeeld in zes verschillende categorieën, allen beoordeeld door een onafhankelijke vakjury: weddingplanner, trouwlocatie, trouwfotograaf, trouwvideograaf, bruiloft stylist/bloemist en bruiloft entertainment bedrijf.

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor de uitreiking van de Dutch Wedding Awards is inmiddels gestart via www.dutchweddingawards.nl/tickets. De organisatie vraagt een entreeprijs van € 35,- voor reguliere kaarten.

VIP- arrangement

Tevens is een VIP-arrangement verkrijgbaar met o.a. een eersterangs zitplaats, een 3-gangen diner verzorgd door Maison van den Boer, gratis consumpties, een parkeerkaart en toegang tot de afterparty. Een VIP-arrangement bedraagt € 125,- voor een volledig verzorgde avond uit.

Kijk voor meer informatie of het direct bestellen van kaarten op www.dutchweddingawards.nl.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation