Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trends trouwjurken najaar 2013

Hoewel het huidige trouwseizoen nog volop bezig is, bereidt de trouwbranche zich achter de schermen alweer voor op het trouwseizoen 2013/2014. Zo ook de ontwerpers van bruidsjurken. Ga je in deze periode trouwen en heb je nog geen jurk? Wij zetten alvast een paar trends voor je op een rijtje.

We zien in het seizoen 2013/2014 vooral mooie, klassieke en lange bruidsjurken. Soberder en natuurlijke qua uitvoering dan we de afgelopen periode gewend waren, maar wel luxe en heel verfijnd.

Kant

Het tijdloze kant hoort van oudsher bij een bruidsjurk. Bijzonder is dit jaar vooral dat het kant handgemaakt- en extra aanwezig is. Veel bruidsjurken van kant hebben een hoge sluiting, maar zijn toch heel sexy door deze transparante stof.

Vierkante mouwtjes

Veel bruidsjurken hebben in 2013/2014 vierkante mouwtje van kant. Heel elegant, vrouwelijk en passend bij de trend om kant hoger te laten sluiten. Een groot voordeel ten opzichte van een strapless bruidsjurk is ook dat je er makkelijk een BH onder kunt dragen.

Bloemen en natuurmotieven op de bruidsjurk

De natuur is een echte trend dit najaar. Geen wonder dat we deze trend ook in de bruidsmode terug zien. We zien veel bloemen, blaadjes en rustige natuurlijke kleuren.

Kleur bekennen: pastels

Komend seizoen is de bruidsjurk niet perse altijd helemaal wit of andere wittint. De bruidsjurk bekend kleur, al is het wel in zachte pastel kleuren als poederroze, lichtblauw en mintgroen. Net als het huwelijk zelf lief, zacht en mooi!

Tule

Tule is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor een bruidsjurk. Tule is licht, zweverig en kan volume creëren als het gedrapeerd wordt. Een bruidsjurk van tule voelt bijna feeëriek aan. En welke bruid wil dat nou niet?

Parels

Parels staan symbool voor bruidstranen, misschien is het daarom wel dat we deze parels in 2013/2014 veelvuldig terugzien op de bruidsjurken. Hoe meer parels op de bruidsjurk zijn ingenaaid, des te beter het is. Van klein tot groot, van wit tot pastelkleuren, alles mag zolang het maar parels zijn! Bron: trouwkaarten.nu/mode-bruidsjurken-20132014

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation