Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Revolutie in de trouwbranche

Lange tijd stond het bezoeken van een bruidsbeurs vooral in het teken van de bruid. Bruidjes in spe verzamelden veel informatie en de bruidegom slenterde er soms trouw achteraan. Maar veel vaker werden de bruiden vertegenwoordigd door (schoon)moeders, zussen en vriendinnen en werd de bruidegom nogal eens vergeten.

Passie en inspiratie

Een goed georganiseerde bruidsbeurs is prima om informatie te verzamelen over de mogelijkheden die er zijn in de trouwwereld. En natuurlijk laten bruidshuizen hun schitterende bruidsjurken zien in wervelende shows en kunnen we zien hoe kappers en visagisten steeds weer een knap stukje werk verrichten.

Maar wil je alleen daarvoor een beurs bezoeken? Is het niet zo dat, wanneer je een bruidsbeurs bezoekt, je echte passie wilt zien, voelen, beleven en proeven en ook nog eens inspiratie opdoen?

Mooie initiatieven

Om die reden zie je inmiddels ook in ons land hele mooie initiatieven ontstaan om bruidsbeurzen meer een event-achtig karakter te geven waarvan bruidsparen echt het WOW gevoel krijgen.

Bruidsparen (en dus niet alleen de bruid) voelen, beleven en ervaren tijdens deze bruidsevenementen hoe mooi en bijzonder trouwen kan zijn en hoe zij hun eigen dag een unieke invulling kunnen geven samen met de bijzondere en creatieve leveranciers uit de trouwbranche.

Bruidsevents

Zo wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het bruidsevent Brides, Bubbles & Beats en aan trouwevent Engaged. Onafhankelijk van elkaar en ieder in een eigen regio, maar met dezelfde achterliggende gedachte. En alles met een grote voorliefde en passie voor mooie bruiloften en de trouwbranche.

Beide events hebben natuurlijk een eigen website waar alle eigen informatie te vinden is. Ga je trouwen? Laat je inspireren door de mogelijkheden die er zijn en breng een bezoekje aan deze unieke bruidsevents.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation