Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Musthaves voor je bruiloft!

De nieuwe Bruid en Bruidegom staat weer boordevol tips, informatie en inspiratie over alles wat met trouwen te maken heeft. Het magazine spotte alvast de nieuwste trends, musthaves en hebbedingetjes voor jouw bruiloft. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Eetwagentjes

Eetwagens zijn helemaal van nu en super trendy, ze zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen. Verras jullie gasten met bijvoorbeeld een ijscowagen, een mobiele wijnbar, een koffietruck of patatkraam voor de late trek. Succes verzekerd!

Lounge area

Natuurlijk wil graag je dat de gasten heerlijk de voeten van de vloer laten gaan en dansen tot in de kleine uurtjes. Maar hoe fijn kan het af en toe zijn om even met een drankje uit te blazen en bij de komen van alle indrukken in een lekkere lounge hoek met heerlijk kussens en stoelen.

Virtuele gasten

Virtuele gasten zijn familieleden of vrienden die helaas niet op jullie bruiloft aanwezig kunnen zijn. Wil je ze toch bij jullie huwelijk betrekken? Livestream is dan dé oplossing. Ook op afstand kan van jullie feest worden meegenoten.

Dessins

Dé trend voor het komende jaar zijn kleurrijke motiefjes voor decoratie en drukwerk. Denk aan polka dots, streepjes, ruitjes, bloemetjes, etc. Alles kan en mag, zolang het maar kleurrijk is.

Lach of ik schiet

De fotokast, ontworpen door bruidsfotografe Amy Kouwenhoven, is een soort fotohokje waarin je niet alleen hele grappige, leuke en gekke foto’s kunt laten maken, maar waarin jullie gasten de foto’s ook nog eens kunnen opvrolijken met teksten en tekeningen.

Makarons, een heerlijke én mooie traktatie:

Makarons zijn al enige tijd hip als trouwtraktatie. Door jullie trouwlogo of initialen toe te voegen aan de makaron worden ze nog persoonlijker en leuker!

Bron: Bruid & Bruidegom, bruidsmagazine

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation