Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Let's Pin

Een beeldcollage of, met andere woorden, een moodboard is een geweldige manier om het concept van jullie bruiloft te visualiseren. Dit kun je natuurlijk handmatig doen door plaatjes, foto’s, stofjes, kleuren en teksten handmatig op een groot vel wit papier te plakken, te schilderen of te schrijven. Dit is een leuk, maar vooral ook tijdrovend klusje. En dat kan, helemaal passend in het tijdsbeeld van nu, veel sneller en eenvoudiger door gebruik te maken van Pinterest!

Misschien ben je al bekend met Pinterest en werk je er al mee of heb je er al wel eens over gehoord. Pinterest is een soort van digitaal prikbord. Als gebruiker kun je plaatjes (pins) op digitale prikborden (pinboards) plakken. Heel eenvoudig kun je pins zoeken die in het concept van jullie bruiloft passen. Alle pins samen vormen jouw digitale prikbord. Je kunt zoveel borden maken als je zelf wilt.

Het kost misschien even wat tijd om je in de werkwijze van Pinterest te verdiepen, maar als je eenmaal weet hoe het werkt, gaat er een wereld aan beeldmateriaal voor je open. Maak snel een account aan op www.pinterest.com en let’s pin!

Kijk voor inspiratie en ideeën op onze Pinterest pagina.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation