Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jeroen Smits beëdigd als trouwambtenaar

Per 17 april jongstleden is moppentopper, entertainer, cabaretier Jeroen Smits officieel beëdigd als trouwambtenaar ook wel BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Door deze beëdiging is Jeroen nu officieel trouwambtenaar en mag hij binnen Nederland in elke plaats, op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip, stellen in de echt aan elkaar verbinden. Jeroen werd al vaker door bekenden gevraagd om hen te trouwen, maar onlangs heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en geïnformeerd naar het ambt.

BABS

Als beëdigd trouwambtenaar mag Jeroen stellen in de echt verbinden. Dit op een zeer speciale, en bovenal bijzondere manier. De B van BABS staat daarbij dus niet voor Buitengewoon, maar voor Bijzonder Ambtenaar! Bruidsparen die dus wat extra’s zoeken voor hun ceremonie hebben aan Jeroen een leuk alternatief op de ambtenaar die iedereen al is vergeten bij het verlaten van de trouwzaal. Uiteraard zal het aan humor niet ontbreken, maar Jeroen zal ook zeker voor de traan zorgen die ook bij de trouwceremonie hoort.

Jeroen Smits

Als stand up comedian, entertainer, maar ook als producent van televisieprogramma’s ontbreekt het hem niet aan ervaring om een ceremonie op maat te maken, die bruidsparen en gasten nog lang bij zal blijven. Inmiddels is ook de toga binnen en kan Jeroen dus echt als BABS op weg naar z’n allereerste trouwceremonie op 5 juli aanstaande in Hoek van Holland. Jeroen Smits als trouwambtenaar: grappig!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerde bruidsparen kunnen contact opnemen met Ambitious op +31(0)182 58 69 31 of info@ambitious.nl. Boeker van entertainment Ambitious verzorgt exclusief de boekingen van Jeroen Smits als trouwambtenaar.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation