Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Inpaktips voor je huwelijksreis!

Na alle drukte, hectiek en een heerlijke huwelijksdag willen jullie samen lekker tot rust komen tijdens de huwelijksreis. Maar help! Er moet zo veel mee tijdens deze trip. Hoe pak je de koffers in zodat je zeker weet dat je niets vergeet, maar ook weer niet te veel meeneemt. We geven een paar praktische tips.

Koffers

Kies voor een goede koffer, die diep genoeg is dat de bagage er goed in past zonder te kreuken, en die voorzien is van handige opbergvakjes voor bijvoorbeeld je laptop. Helemaal makkelijk is het als de koffer wieltjes heeft, dat loop toch een stuk makkelijker. Helemaal goed en veilig is het als de koffer voorzien is van een slot. Draag de sleutels goed bij je, zodat je te allen tijde de bagage kunt controleren.

De basics

Leg op tijd de kleding die je zeker mee wilt nemen klaar en zorg er voor dat je goede basics meeneemt die goed met elkaar te combineren zijn. Met een paar slimme combinaties zie je er steeds weer anders uit. Wat schoenen betreft volstaan een paar pumps, slippers en een makkelijke gympen.

Accessoires

Beperk jezelf in het meenemen van teveel accessoires, ze nemen vaak veel ruimte in. Een mooie riem, sjaal en omslagdoek doen wonderen voor je outfit.

Beauty

Tijdens je huwelijksreis wil je er op je mooist uitzien en neem je het liefste een grote hoeveelheid aan beauty producten mee. Dit neemt achter veel ruimte in beslag. Waar kies je nu voor en wat laat je thuis? Zonnebrandcrèmes zijn onmisbaar voor zonnige bestemmingen. Een compact flesje laat je heerlijk ruiken tijdens een romantisch diner voor twee. Kies verder vooral voor reisverpakkingen, dat scheelt veel ruimte. En beperk je make-up tot drie items.

En dan de rest …

En dan zijn nog die ‘rest’ spullen die je niet mag vergeten. Denk hierbij aan eventuele medicijnen, pijnstillers, anti muggen sprays, etc. Anti-bacteriële doekjes, tissues en een voorraadje contant geld zorgen ervoor dat je compleet, maar compact op huwelijkreis kan met je kersverse echtgenoot.

Een laatste tip: vertrek je vlak na de bruiloft op huwelijksreis? Pak dan je koffers op tijd en voor de bruiloft zoveel mogelijk in. Enjoy your honneymoon!

Bron: www.bridalguide.com

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation